Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Amersfoort, 19 juli 2004

'Summer at the Zoo' in DierenPark Amersfoort

Zwoele avonden en wereldse sferen

Op 24 en 31 juli en op 7 en 14 augustus is het van 16.00 tot 21.00 uur 'Summer at the Zoo' in DierenPark Amersfoort. Tijdens deze zwoele zomeravonden is het dierenpark gehuld in wereldse sferen en bruist het er van de activiteiten:

Tijdens 'Summer at the Zoo' kunnen gasten achter de schermen kijken bij verschillende dieren zoals Aziatische olifanten, Indische neushoorns en Siberische tijgers. Daarnaast is er op verschillende plekken in het park traditionele muziek te horen en kunnen gasten exotische hapjes uit verschillende werelddelen proeven zoals wraps, taco's en woknoedels.

Belletjes en lantaarns

Kinderen kunnen zich de hele avond Afrikaans of Sri Lankaanse laten schminken terwijl ze genieten van de Oegandese voorstelling 'Arapapa, butterflies in the wild'. Daarnaast is het mogelijk om samen met een dierverzorger speeltjes te maken voor de apen en beren, of deel te nemen aan het Indische sprookje met belletjes en lantaarns in de Stad der Oudheid.

Dieren naar bed brengen

Het hoogtepunt van de avond is 'de dieren naar bed brengen'. Om 20.30 uur kunnen gasten terecht bij de stallen van de olifanten, neushoorns en giraffen om ze welterusten te wensen. Terwijl de dieren hun bedden van stro opmaken, vertellen dierverzorgers persoonlijke verhalen voor het slapengaan.

Entreeprijs

De entreeprijs voor 'Summer at the Zoo' is ¤ 9,95 per persoon (na 16.00 uur). Dit is inclusief entree tot het dierenpark en deelname aan alle activiteiten, exclusief hapjes en drankjes.


---

EINDE PERSBERICHT

Noot voor redactie