Persbericht Ome Joop s Tour

zaterdag 13 maart 2004

Meer dan 200 aanmeldingen voor Ome Joop s Tour 2004

Op 1 maart is de inschrijving gestart voor de 54-ste Ome Joop s Tour en er zijn meer dan 200 aanmeldingen binnengekomen. Helaas kunnen er maar 168 kinderen mee fietsen met Ome Joop s Tour en deze kinderen hebben inmiddels een inschrijvingsformulier ontvangen. De overige aanmeldingen zijn op een wachtlijst geplaatst.

Op 1 april zullen de deelnemers en de ploegindelingen van de nieuwe Ome Joop s Tour bekend worden gemaakt.

Ome Joop s Tour gaat ieder jaar met 168 kinderen en 55 vrijwilligers op een actieve en leerzame tien-daagse fietsvakantie door Nederland. Dankzij sponsoren en bijdragen van vrienden van Ome Joop s Tour kunnen kinderen tegen een zeer lage bijdrage mee. De fietsvakantie is volledig verzorgd en de kinderen krijgen zelfs iedere dag zakgeld. De hele tour wordt door vakkundige vrijwilligers begeleid, van medische staf tot motoragenten en fietsbegeleiders.

Ome Joop s Tour is dit jaar van 25 juli tot en met 4 augustus en gaat van start in Arnhem. Waarna de karavaan gaat onder meer naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen, Rotterdam, Efteling Kaatsheuvel en zal weer eindigen in Arnhem.

Voor de redactie:

Hartelijk dank voor de aandacht die geeft aan dit unieke evenement dat als sinds 1950 bestaat. Mocht u nog vragen en of willen reageren dan kunt u met een van de onderstaande personen contact opnemen.

Stichting Ome Joop s Tour

Postbus 711, 6800 AS Arnhem

Telefoon: 026 364 48 94 Marcel Legerstee (voorzitter)

of

Telefoon: 026 364 37 61 Jos de Geest (pr)

Internet: http://www.omejoopstour.nl/

Email : info@omejoopstour.nl