Politie Zuid-Holland-Zuid

25/07 Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

25-07-2004 - Persberichten District II

ALCOHOL
GORINCHEM Een 38-jarige automobilist uit Merksem heeft een rijverbod van drie uur gehad. Agenten hielden hem op vrijdagavond 23 juli 2004 aan. Dat gebeurde op de Havendijk in Gorinchem. De man had een te hoog alcoholpromillage.
LEERDAM Op de Parallelweg in Leerdam heeft de politie een 34-jarige autobestuurder uit Langerak aangehouden. De man had teveel alcohol op en kreeg onder andere een rijverbod van twee uur. De aanhouding gebeurde op zaterdag 24 juli 2004 omstreeks 02.50 uur. PAPENDRECHT Agenten hebben op de rijksweg A15 bij Papendrecht een 36-jarige automobilist aangehouden. De man uit Geldermalsen reed daar op zondag 25 juli 2004 rond 03.15 uur. Hij had teveel alcohol gedronken en kreeg onder andere een rijverbod van twee uur en een snelheidsbekeuring.

RUZIE
HARDINXVELD-GIESSENDAM Agenten hebben een 26-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam aangehouden. Een 26-jarige vrouw uit Hardinxveld-Giessendam meldde op vrijdagavond 23 juli 2004 dat de verdachte haar hardhandig de deur had uitgewerkt en daarbij haar keel had dichtgeknepen. Het slachtoffer was op bezoek bij de man en zijn vrouw. Er ontstond ruzie. Dat gebeurde in de Buitendams in Hardinxveld-Giessendam.

SLEUTEL
LEERDAM Een kwijtgeraakte sleutel is waarschijnlijk de reden geweest van een ruzie. Hierbij had een 15-jarige jongen uit Leerdam een wond aan zijn arm en een 16-jarige jongen uit Leerdam een hoofdwond. De onenigheid ontstond op zaterdagavond 24 juli 2004 op de Populierenstraat in Leerdam. De politie zoekt het incident uit.

BOOM
PAPENDRECHT Een auto is tegen een boom gebotst. De 30-jarige bestuurster uit Oss reed op zaterdagmiddag 24 juli 2004 over de rijksweg A15 bij Papendrecht. Een van de wielen raakte naast de weg. De vrouw stuurde terug maar raakte de controle over haar voertuig kwijt. De auto botste aan de rechterkant tegen de boom. Hert slachtoffer had last van haar rug en nek.

AUTOS BOTSEN
SLIEDRECHT Op de Sportlaan in Sliedrecht zijn twee autos tegen elkaar gebotst. Hierbij liep een van de bestuurders, een 30-jarige man uit Wijngaarden, letsel op doordat zijn hoofd tegen de voorruit klapte. Hij moest een nacht in het ziekenhuis blijven. Het ongeval gebeurde op zaterdagavond 24 juli 2004.