Politie Zeeland


O-7637-2004 Mishandeling Sint Maartensdijk

Op de Sportlaan in Sint Maartensdijk is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 19-jarige man mishandeld.
De man werd, zonder enige aanleiding, geslagen toen hij na afloop van een feest buiten met iemand stond te praten. Er zijn diverse getuigen van de mishandeling geweest en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Z-7638-2004 Geen geldig rijbewijs
In Terneuzen, op de Mr. F.J. Haarmanweg is, in de nacht van vrijdag op zaterdag, een 44-jarige man uit Rotterdam bekeurd.
De man was niet in het bezit van een geldig Nederlands rijbewijs en reed wel in een auto.


W-7639-2004 Autovelgen weggenomen

In Koudekerke, op de Galgeweg zijn op zaterdag van een personenauto alle vier de velgen weggenomen.
De auto stond geparkeerd op een parkeerplaats aan de doorgaande weg. De schade voor de benadeelde loopt in de duizenden euro's.


O-7640-2004 Aanrijding met gewonde Kapelle

In Kapelle op de kruising Kanaalweg/Kersenstraat heeft zaterdag omstreeks 16.00 uur een aanrijding plaatsgevonden.
Een 84-jarige automobilist uit de gemeente Vlissingen reed over de Kanaalweg in Kapelle. Vermoedelijk heeft hij geen voorrang verleend en niet voldoende rechts gehouden op de weg, waardoor een 58-jarige motorrijder uit de gemeente Reimerswaal tegen hem aan is gereden. De motorrijder is met vermoedelijk een gebroken sleutelbeen overgebracht naar het ziekenhuis. Zowel de auto als de motor zijn bij de aanrijding beschadigd.


O-7641-2004 Verkeerscontrole Kapelle

Op de Viaductweg in Kapelle zijn zaterdag tijdens een controle vier bekeuringen uitgedeeld voor het rijden door rood licht.
Ook werd er nog een bekeuring uitgeschreven voor het overschrijden van een doorgetrokken streep. Ook werden op het Kerkplein twee bekeuringen uitgedeeld aan auto's die verkeersgevaarlijk geparkeerd stonden.


W-7642-2004 Woninginbraak Dishoek

In een vakantiewoning in Dishoek is zaterdag ingebroken.
De daders zijn de woning ingekomen door de toegang te forceren. Uit de vakantiewoning werden o.a. computerspelletjes weggenomen.


O-7643-2004 Aanrijding Kapelle

Op zaterdagmiddag omstreeks 17.15 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden op de Westelijke Kanaalweg in Kapelle.
Vermoedelijk heeft een 56-jarige Duitse automobilist niet voldoende rechts gehouden op voornoemde weg, zodat de auto van een 21-jarige man uit Reimerswaal zijn auto raakte. Hierna botste de Duitser ook nog tegen een motorfiets waarop een 51-jarige man uit de gemeente Borssele reed. Behalve een schaafwond van de motorrijder was er alleen materiele schade.