Politie Zeeland


W-7648-2004 Getuigen gezocht van bedreiging Oranjedijk Vlissingen

De politie zoekt getuigen van een bedreiging die zaterdag heeft plaatsgevonden op de Oranjedijk in Vlissingen.
Omstreeks 17.15 reden een 60-jarige man en zijn vrouw op de fiets over de Oranjedijk. Hen tegemoet kwamen twee honden die de vrouw omver liepen. De vrouw kwam, met haar fiets ten val en liep hierbij diverse schaafwonden op. Haar man sprak de vermoedelijke eigenaars van de honden aan en werd direkt op een agressieve manier te woord gestaan en bij zijn keel gegrepen door de eigenaar van de honden. Een getuige heeft het hele voorval opgenomen met zijn videocamera. Deze getuige is ook nog geïntimideerd door de man. Tot nu toe is de filmer onbekend gebleven bij de politie. De politie wil graag in contact komen met de man die alles gefilmd heeft en ook met andere getuigen van het voorval en verzoekt mensen zich te melden bij de plaatselijke politie of te bellen met 0900-8844.
Het signalement van de "bedreiger" is: Een man van ongeveer 35 jaar van ongeveer 1.80 meter lang. Hij had zeer kort geschoren haar en had een stevig, atletisch figuur. De vrouw die bij hem was was tussen de 25 en 30 jaar met halflang zwart haar. De man had twee honden bij zich, een was zwart gekleurd en mogelijk een labrador en een was blond-bruin gekleurd en van een onbekend ras.


W-7649-2004 Caravanbrand Arnemuiden

Op een camping in Arnemuiden is zaterdagavond omstreeks 20.00 uur een tourcaravan volledig uitgebrand.
De oorzaak van de brand is nog onbekend. De eigenaars van de caravan, een Duitse familie, is door de brand al hun persoonlijke bezittingen kwijtgeraakt. Buurmannen probeerden de brand nog te blussen, maar zonder succes, en een ervan, een 40-jarige Vlissinger, raakte bovendien gewond aan gezicht en armen en moest overgebracht worden naar het ziekenhuis.


W-7650-2004 Onder invloed en toch rijden

In Grijpskerke, op de Hondegemsweg is zaterdagavond een 54-jarige Middelburger betrapt, terwijl hij met teveel drank op in zijn auto reed.
De man werd door agenten staande gehouden en van hem werd een blaastest afgenomen waar uit bleek dat hij bijna twee maal zoveel had gedronken als toegestaan. De man kreeg een rijverbod van 2 uur en een bekeuring.

W-7651-2004 Onder invloed Domburg
Op de Roosjesweg in Domburg is zaterdagavond een 22-jarige Middelburger bekeurd omdat hij met teveel drank op achter het stuur zat.
Na een afgenomen blaastest bleek dat de man ongeveer twee keer teveel had gedronken als volgens de wet is geoorloofd. Hij kreeg een rijverbod van 2 uur.





Politie Zeeland