Politie Zeeland


O-7663-2004 Aanhouding in Goes

In de nacht van zaterdag op zondag is in Goes op de Grote Kade een 18-jarige man uit de gemeente Kapelle aangehouden.
Hij werd in het horecaconcentratiegebied aangehouden in het bezit van een vlindermes.
Aan de man werd een schikking aangeboden van 70 euro. Het mes werd in beslag genomen.

W-7664-2004 Mishandeling in Domburg
Een 15-jarige Goesenaar is zaterdagnacht het slachtoffer geworden van een zware mishandeling.
In Domburg op de Schelpweg vond in eerste instantie een woordenwisseling plaats tussen het slachtoffer en een 15-jarige jongen uit Tilburg. Er werden over en weer klappen en schoppen uitgedeeld. Een vriend van de 15-jarige Tilburger, een 16-jarige plaatsgenoot, ging zich met de woordenwisseling bemoeien en heeft de Goesenaar een trap tegen zijn hoofd gegeven. Hierdoor ging de Goesenaar tegen de grond. Beide Tilburgers zijn , na een achtervolging door Domburg, aangehouden door de vader van het slachtoffer en overgedragen aan de politie.
De 15-jarige Goesenaar moest worden overgebracht naar het ziekenhuis en daar bleek dat hij een zware hersenschudding had opgelopen ten gevolge van de vechtpartij.


O-7665-2004 Aanhoudingen na vernieling auto

In Goes zijn in de nacht van zaterdag op zondag zeven jongens in de leeftijd van 17 en 18 jaar aangehouden op verdenking van vernieling van een auto.
De zeven, allen uit de gemeente Reimerswaal en Yerseke, werden door getuigen aangewezen als vernielers van een auto die geparkeerd stond in de Frans Den Hollanderlaan in Goes.
Van de auto werd een spiegel vernield. Na opmaken van proces-verbaal zijn alle verdachten weer naar huis gestuurd.
In diezelfde nacht werd in de Cort van der Lindenstraat in Goes ook een auto bekrast en gedeukt op verschillende plekken. Het schadebedrag is nog onbekend.


W-7666-2004 Vernielingen aan auto's in Middelburg

In de Adriaen Lauwereysztraat in Middelburg zijn in het weekend diverse auto's besmeurd met verf.
Een totaal schadebedrag is nog niet bekend. Ook werden er op de Dam in Middelburg
diverse auto's beschadigd. In totaal stonden er zeven auto's die vernield waren op de Dam geparkeerd. Schadebedragen zijn ook hier nog niet bekend.


Z-7667-2004 Man gestoken na Gentse feesten

Een 17-jarige jongen uit de gemeente Hulst is zondag aangehouden, omdat hij in een rijdende bus iemand zou hebben neergestoken.
De bus was op weg van Gent, waar de inzittenden de Gentse feesten hadden bezocht, naar Hulst. Tijdens de rit ontstond er een woordenwisseling in de bus over het rookgedrag van de 17-jarige. De woordenwisseling ontaardde in een handgemeen waarna de 17-jarige een mes pakte en een 27-jarige man, eveneens uit de gemeente Hulst, neerstak.





Politie Zeeland