Gemeente Amerongen


Vragenlijst GGD
OPROEP

Bent u tevreden over de wijk waarin u woont? Vindt u dat er genoeg huisartsen in de buurt zijn? Denkt u dat u genoeg beweegt, en zijn er ook faciliteiten voor? Allemaal kwesties waar uw gemeente iets van moet weten, om er ook iets aan te kunnen doen. Hebt u een vragenlijst ontvangen van de GGD, dan kunt u een belangrijke rol spelen voor het lokale gezondheidsbeleid van uw gemeente.

De GGD Midden-Nederland voert momenteel een gezondheidsonderzoek uit onder inwoners in de leeftijd tussen de 25 en 55 jaar. Medio april ontvingen 16.000 inwoners uit 25 Utrechtse gemeenten een vragenlijst. Hiervan heeft nog niet iedereen de vragenlijst ingevuld en nogmaals, met het verzoek deze alsnog in te vullen. Als u de vragenlijst invult kunt u, als u dat wilt, een persoonlijk leefstijlprofiel ontvangen. Hierin staat beschreven hoe gezond u leeft op het gebied van voeding, bewegen, gewicht, roken, alcohol en welbevinden en wat u zou kunnen veranderen.

De resultaten van het onderzoek worden in januari 2005 verwacht. Deze zijn terug te vinden op de website van GGD Midden-Nederland: www.ggdmn.nl.

terug