Ingezonden persbericht


WatchGuard LiveSecurity Informer geeft security verantwoordelijken in MKB adempauze

Stand-alone abonneeservice biedt praktisch security advies en tijdige waarschuwingen

26 juli 2004 WatchGuard Technologies, Inc. (Nasdaq: WGRD) presenteert LiveSecurity Informer, een e-mail broadcast service die is ontworpen om systeembeheerders in het MKB te informeren over potentiële security bedreigingen, problemen en trends. WatchGuard biedt deze service nu gratis 30 dagen op proef aan. LiveSecurity Informer is gebaseerd op het broadcast onderdeel van WatchGuard s gerenommeerde LiveSecurity Service. Deze service was voorheen alleen beschikbaar voor klanten van WatchGuard, die bij aanschaf van een WatchGuard-product een LiveSecurity-abonnement kregen wat ze desgewenst konden verlengen.

Het LiveSecurity team van WatchGuard houdt zich al sinds 1999 bezig met het publiceren van content. Deze informatie wordt voornamelijk doorgestuurd naar organisaties met beperkte bronnen of kennis op het gebied van netwerk security. LiveSecurity Informer-abonnees krijgen toegang tot de LiveSecurity archieven en ontvangen regelmatig waardevolle informatie per e-mail. Deze e-mails waarschuwen hen voor kwetsbaarheden in systemen en geven praktische tips voor het inschatten van bedreigingen en voor bescherming tegen recente wormen en virussen. De service biedt ook informatieve artikelen en visies van experts op onderwerpen variërend van de basisbeginselen van security tot aan complex netwerkbeheer. Recente artikelen van het LiveSecurity team zijn bijvoorbeeld: Hoe een security bedreiging te evalueren en Openbare WiFi Drempels .

De LiveSecurity waarschuwingen zijn uitermate bruikbaar. Ze zijn helder, volledig en bovenal kort. Ik heb geen tijd om me door een oerwoud aan details heen te worstelen ik wil feiten in een begrijpelijke vorm, zegt Gary Stein, network manager, Linens n Things, een klant van WatchGuard. Ik ben geabonneerd op verschillende nieuwsdiensten, maar WatchGuard s LiveSecurity is duidelijk één van de besten.

Uit ons onderzoek blijkt dat ondanks de continue dreiging van virussen en wormen de netwerk security verantwoordelijken in het MKB in veel gevallen, door aanhoudende drukte, geen regelmatige security training krijgen, aldus John Stuckey, vice president of marketing bij WatchGuard. Ze weten dat het cruciaal is voor het afhouden van aanvallen om de juiste kennis in pacht te hebben. Met LiveSecurity Informer bieden wij een breder publiek wat we onze eigen WatchGuard klanten al enkele jaren bieden, namelijk: onderzoek doen en de juiste informatie op het juiste moment bezorgen.

Prijzen en beschikbaarheid
WatchGuard biedt de LiveSecurity Informer 30 dagen gratis op proef aan. De service is per direct beschikbaar voor 43 Euro voor een jaarabonnement. Dit abonnement is wereldwijd te verlengen bij WatchGuard resellers voor 36 Euro per jaar. Voor meer informatie of informatie over de dichtstbijzijnde distributeur of reseller, bezoek: http://www.watchguard.com/products/informer

Het bedrijf biedt nu ook WatchGuard Wire, een gratis security nieuwsdienst op basis van RSS. U kunt zich hiervoor aanmelden op: http://www.watchguard.com/rss.

(441 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over WatchGuard Technologies
WatchGuard is wereldwijd een toonaangevende leverancier van netwerkbeveiligingsoplossingen voor middelgrote tot grote bedrijven. Het bedrijf biedt geïntegreerde, robuuste beveiligingsproducten en -diensten die gemakkelijk toe te passen, te beheren en uit te breiden zijn. De Firebox X serie van uit te breiden, geïntegreerde beveiligingsapparatuur is ontworpen om volledig te kunnen worden ge-upgrade als een organisatie groeit en om de beste combinatie te bieden van veiligheid, prestaties, intuïtieve interface en kosteneffectiviteit. WatchGuard s Intelligent Layered Security architectuur beschermt effectief en efficiënt tegen bedreigingen en biedt de flexibiliteit om additionele beveiligingsfunctionaliteit en diensten van WatchGuard te integreren. Ieder WatchGuard product wordt geleverd met een initieel LiveSecurity Service abonnement, met vulnerability alerts, software updates, beveiliginginstructies van experts en superieure klantenservice waarmee klanten beveiligingszaken de baas kunnen blijven. Meer informatie over WatchGuard kunt u vinden op: www.watchguard.com.

WatchGuard, LiveSecurity and Firebox are either registered trademarks or trademarks of WatchGuard Technologies, Inc. or its subsidiaries in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

LEWIS Global Public Relations

Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com

Contactpersonen:
Joost Galema Marco Weeber LEWIS PR voor WatchGuard WatchGuard Benelux +31 (0)40 235 46 00 +31 (0)70 426 22 25

joostg@lewispr.com marco.weeber@watchguard.com