ENERTEL

Enertel benoemt Rene de Wit Divisie Directeur Managed Services

Nieuwe Directeur versterkt focus op Managed Services

Rotterdam, 26 juli 2004: Data- en Telecomdienstverlener Enertel N.V. heeft Rene de Wit benoemd tot Divisie Directeur Managed Services. Met deze benoeming wil Enertel de herpositionering van het Enertel Datacenter en gerelateerde diensten verder vormgeven. De focus in deze divisie zal nog meer komen te liggen op het aanbieden van gecombineerde IT/Telecom-diensten.

Rene de Wit (1958) was hiervoor Director System Integration & Managed Services bij Bull Nederland N.V. en in die functie medeverantwoordelijk voor de hele Nederlandse operatie. Daarvoor was hij Regional Managing Director Benelux bij Bea Systems, een op de Nasdaq genoteerde marktleider in infrastructuur software. Rene begon zijn carrière in de ICT bij het Gemeentelijk Energie Bedrijf Rotterdam.

Cees Meeuwis, CEO Enertel N.V.: 'Eerder dit jaar hebben we Enertel ingedeeld in 2 divisies. Met de divisie Managed Services willen we op korte termijn een aantal belangrijke stappen gaan zetten. We zullen onze positie in de markt voor outsourcing uitbouwen en we gaan utility computing aanbieden. Voor beide zijn we uitstekend gepositioneerd doordat we beschikken over een eigen datacenter en netwerk, gecombineerd met 24x7 monitoring. Door de IT-ervaring die Rene met zich meebrengt zal hij in staat zijn de doelstelling die we hebben met Managed Services te helpen realiseren.'

Noot voor de redactie,