Politie Noord- en Oost Gelderland


. Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

. District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


26 juli 2004


HARFSEN - Automobilist belandt in greppel


Een 30-jarige automobilist uit Harfsen belandde zondagmiddag in een greppel aan de Koekoekweg. De man raakte rond 18.00 uur met zijn auto in een slip, kwam in een weiland terecht en vernielde hierbij een afrasteringspaaltje. De man nam contact op met de eigenaar van het weiland om de schade te vergoeden.


ZUTPHEN - Jongen verdacht van diefstal bromfiets


De politie heeft in de nacht van zondag op maandag in Zutphen een 15-jarige jongen uit Warnsveld aangehouden die er van wordt verdacht eerder dit weekend een bromfiets gestolen te hebben.
De politie controleerde even na middernacht in het Staatsliedenkwartier een 15-jarige Zutphenaar die op de bromfiets reed. De politie gaf de jongen een boete omdat hij nog geen zestien jaar was en wel de bromfiets bestuurde. Toen men de eigenaar confronteerde met het feit, dat de politie vermoedde, dat de bromfiets gestolen was bekende hij de diefstal. Na verhoor is hij later die nacht heengezonden. De bromfiets wordt aan de benadeelde teruggegeven.


VORDEN - Inbrekers bezoeken woning


Inbrekers hebben in de nacht van zaterdag op zondag tevergeefs geprobeerd in een woning aan de Holtmaet binnen te komen. De daders probeerde met een steekvoorwerp de achterdeur en een raam open te breken. Het hang- en sluitwerk van het raam en deur hield hen echter tegen. De politie onderzoekt de zaak.


Einde berichten


Nadere informatie:


Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52


---- --