Ingezonden persbericht


Nieuwegein, 26 juli 2004
TCN EN ARCADIS GAAN BEDRIJVEN FACILITEREN

TCN Property Projects en ARCADIS hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor de ontwikkeling van het concept Business Support Centers onder de naam Ter Plekke (BSC). Ter Plekke faciliteert bedrijven en hun werknemers in of nabij business parks. Het aanbod van de diensten kan per locatie verschillen en is afhankelijk van de omvang en het karakter van het park, de reeds aanwezige faciliteiten, maar vooral van de vraag van de gebruikers.

Een BSC heeft een vloeroppervlak hebben van 1.500 m² tot 5.000 m², afhankelijk van de hoeveelheid diensten die worden aangeboden. Standaardfaciliteiten bestaan uit horecavoorzieningen met vergaderruimten, kinderopvang en fitness. Vaste partners voor deze diensten zijn Wissenkerke Eten en Drinken en Radius Kinderopvang. Per locatie kunnen deze faciliteiten worden aangevuld met copy-shops, kantoorartikelen, boodschappendienst, stomerij, banken, reisbureau etc. TCN en ARCADIS willen ieder jaar een BSC openen, te beginnen in 2005. Momenteel wordt gekeken naar vestigingsmogelijkheden in de gemeenten Almere, Eindhoven, Assen, Hilversum en Arnhem.

ARCADIS is een toonaangevende dienstverlenende kennisorganisatie, wereldwijd werkzaam op de terreinen infrastructuur, gebouwen, milieu en communications. Zij neemt verantwoordelijkheid voor projecten en programma's van idee, via implementatie tot exploitatie, voor zowel bedrijven als overheden. Centraal in de integrale aanpak van ARCADIS staat de meerwaarde voor onze opdrachtgevers. ARCADIS heeft wereldwijd een jaarlijkse omzet van circa E 850 miljoen en heeft 9.000 medewerkers in dienst.

TCN Property Projects exploiteert en ontwikkelt innovatieve vastgoedconcepten en heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Portugal, België en Hongarije. De kernactiviteit van TCN bestaat uit het creëren van comfortabele, veilige en stimulerende omgevingen voor klanten en hun bezoekers. TCN behoort tot de toonaangevende internationale vastgoedondernemingen en onderscheidt zich door de vernieuwende concepten en creatieve aanpak, management en financiering. TCN Property Projects wordt gevormd en gemaakt door meer dan 200 gemotiveerde medewerkers.