Amsterdam Airport Schiphol

Ierse schoenpoetsspecialisten op D-pier Schiphol

Met glimmende schoenen op zakenreis of vakantie

Persbericht / Press Release                                   
Schiphol,                                                     
26 juli 2004                                                  
Vakantie- of zakenreizigers hoeven niet meer met bestofte schoenen in of uit het vliegtuig te stappen. Vanaf vandaag kunnen passagiers gebruik maken van de expertise van Ierse poetsspecialisten van het bedrijf 'The Buffstop'. Naast de Flowers winkel in Lounge 2 en bij de ingang van Murphy's Pub op de D-pier kan men zijn of haar schoenen laten glimmen totdat ze spiegelen.

De nieuwe faciliteit bestaat uit een verhoging met vier gemakkelijke, lederen, stoelen. Passagiers zitten hoog en rustig, met een gratis krant, boven de voortdurende bedrijvigheid in Lounge 2 en op de D-pier. 'The Buffstop' biedt een standaard en een uitgebreide poetsbeurt. Alleen de beste crèmes, was en olie zijn goed genoeg voor de Ierse schoenenpoetsers. The Buffstop gebruikt producten van Angelus, met speciale was van palmbomen in Brazilië. De schoenpoetsproducten van Angelus worden al honderd jaar gebruikt en zijn beroemd om hun kwaliteit en glans.

Beide Buffstop-vestigingen zijn geopend van zeven uur 's ochtends tot tien uur 's avonds. De standaard schoenpoetsbeurt kost vijf euro en de uitgebreide zeven euro.

Voor meer informatie over The Buffstop: www.thebuffstop.com

063-2004/mb

---- --
Voor informatie: pressoffice@schiphol.nl