MAVIS PRODUCTIONS BV

Het 2de nummer van het Mavis Magazine is uit!

Vanaf vandaag ligt het nieuwe nummer van het Mavis Magazine weer in de schappen. Mavis magazine is een human-interest tijdschrift, dat beoogt wederzijds vertrouwen, begrip en respect te kweken. Daarom biedt Mavis Magazine op geheel eigen manier inzicht in de grote verscheidenheid aan mensen en groepen, die samen de Nederlandse samenleving vormen.

De verschillende groepen in onze gemeenschap kennen elkaar nauwelijks, ondanks dat wij in een klein land samenleven. Dit heb ik ervaren gedurende dertig jaar als televisie- en radioprogrammamaker en presentatrice. Vaak missen wij feitelijke kennis over waarden en normen van anderen, hun culturele beleving. Dat brengt verkeerde beeldvorming, vooroordelen en stigmatisering met zich mee.

Nederland wordt met de dag kleurrijker. Juist nu is er behoefte aan een integer blad dat zich niet richt op één beperkte doelgroep, maar op alle mensen. Een blad dat probeert mensen samen te brengen in plaats van ze in aparte hokjes te stoppen.

Mavis Magazine is sociaal-maatschappelijk georiënteerd en laat mensen hun verhaal vertellen. Als zodanig is het in te delen bij de human-interest bladen.
Behalve politieke artikelen, nieuws en reportages staat het magazine vol met ervaringen en inspirerende levensverhalen van bekende en minder bekende Nederlanders, afgewisseld met columns, kunst en cultuur, een culinaire rubriek, reis- en muziekverhalen.

Naast betrouwbare informatie, wil Mavis Magazine een tegenwicht bieden aan de verharding van onze samenleving. Door de nadruk op positieve berichtgeving willen wij hoop en perspectief bieden, onderling begrip kweken en bijdragen aan een betere toekomst voor iedereen.