Politie Zeeland


O-7698-2004 Aanrijding met geparkeerd voertuig

In Schouwen Duiveland, in de Grevelingenstraat heeft vanmiddag rond 17.25 uur een aanrijding plaatsgevonden.
De 44-jarige bestuurder van een personenauto, afkomstig uit Beilen, reed in voornoemde straat achteruit en had niet gezien dat er een personenauto geparkeerd stond. De auto uit Beilen raakte beschadigd, de geparkeerd staande auto had geen schade.


O-7699-2004 Teveel gedronken

Een 27-jarige Goesenaar is vanavond omstreeks 19.00 uur tegen de rotonde aangereden op het Tiendenplein in Goes.
Toen agenten ter plaatse kwamen om de schade op te nemen hebben zij van de man een blaastest afgenomen. Uit de test bleek dat de man ruim twee maal teveel had gedronken dan de wet toestaat. Hierop is de man aangehouden en hij heeft een rijverbod gekregen van 6 uur. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.


Z-7700-2004 Te hard gereden, onder anderen

In Terneuzen, in de Guido Gezellelaan, hield een agent de Franse bestuurder van een auto staande vanwege een snelheidsovertreding.
In gesprek met de man bleek deze niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Ook bleken er aan het voertuig de nodige gebreken te zitten. De banden waren niet in orde en de achterlichten bleken niet te werken. Uiteraard mocht de man niet verder rijden en kreeg hij proces-verbaal uitgereikt.


Aanvulling op bericht Z7695-2004 Ongeval Breskens

De inzittenden van de auto waren een opa en zijn twee kleinkinderen. Opa betreft een Boliviaanse toerist van 59 jaar. De twee kleinzonen waren 10 en 5 jaar oud en kwamen resp. uit Bolivia en Madegascar. Zij waren op weg naar de veerboot om een dagje naar Vlissingen te gaan. Tijdens het rijden is de 59-jarige man door onbekende oorzaak in de berm geraakt en tegen een boom aangereden. De 59-jarige is gestabiliseerd vervoerd naar het ziekenhuis met onbekend letsel. De oudste kleinzoon is ter observatie overgebracht naar het ziekenhuis en de jongste kleinzoon is met vermoedelijk een bekkenfractuur en een oogwond vervoerd naar het ziekenhuis.





Politie Zeeland