Ingezonden persbericht


SeeBeyond introduceert eGate Integrator 5.0 voor HP NonStop-server

Meest diepgaande J2EE-integratie naar fault tolerant Zero Latency Enterprise-servers van HP

Hoofddorp, 27 juli 2004 - SeeBeyond (Nasdaq: SBYN), leverancier van het eerste open integratieplatform voor de ontwikkeling en inzet van composite applications op basis van een service-oriented architecture, introduceert het eGate Integrator 5.0-platform voor de HP NonStop-server. eGate Integrator is de basis van de Integrated Composite Application Network-suite (ICAN) van SeeBeyond. Deze oplossing biedt klanten een platform voor de inzet van composite applications binnen een geïntegreerde ontwikkel- en beheeromgeving. Tegelijkertijd benut het platform de voordelen van een 'native' koppeling met de HP NonStop-server, een enterprise-server met een zeer hoge beschikbaarheid.

Onder druk van toenemende concurrentie hebben organisaties er behoefte aan dat geconsolideerde data razendsnel beschikbaar is tijdens elk klantcontactmoment, bijvoorbeeld bij initiatieven als gepersonaliseerde klantenservice, effectieve webgebaseerde campagnes en wereldwijd supply chain management. In de Zero Latency Enterprise (ZLE), een concept van HP, worden informatiestromen aanzienlijk versneld, zodat transactiegegevens direct worden gedistribueerd en bedrijven real-time kunnen reageren.

Nu eGate Integrator de informatie-uitwisseling ondersteunt tussen ZLE-applicaties, -processen en -data, kunnen organisaties de standaard eGate-services en -tools gebruiken om snel real-time activiteiten te ontplooien. Door de combinatie van de geavanceerde messaging- en transformatiemogelijkheden van het eGate-platform en de kracht en schaalbaarheid van HP NonStop-servers kunnen klanten geavanceerde integratie en connectiviteit realiseren binnen omgevingen waar behoefte is aan hoge schaalbaarheid en betrouwbaarheid.

"SeeBeyond speelt een belangrijke rol bij het waarmaken van onze ideeën voor real-time oplossingen op basis van ZLE", zegt Pauline Nist, Vice-President en General Manager NonStop Enterprise Division van HP. "Deze meest diepgaande J2EE-integratie van dit moment bewijst dat Java en J2EE meer applicaties voor NonStop-servers beschikbaar maken."

Karstadt Warenhaus AG, het grootste Duitse warenhuis, koos het SeeBeyond-platform als standaard voor zijn strategische integratie-infrastructuur. Karl Heinz Lach, Head of Technology and Integration bij ICT-leverancier ITELLIUM van Karstadt, zegt over het poorten van eGate Integrator naar HP NonStop: "Met eGate 5.0 levert SeeBeyond een uniek, open en beheerbaar integratieplatform dat geschikt is voor meerdere en uiteenlopende applicatieservers. In combinatie met HP NonStop maakt eGate bedrijfsbrede real-time toegang tot data mogelijk en versterkt het platform de kracht van NonStop op het gebied van fault tolerance en beheergemak voor parallelle configuraties."

"Het J2EE-gecertificeerde en op webservices gebaseerde platform voor service oriented-integratie van SeeBeyond betekent maximale flexibiliteit, hoge beschikbaarheid en real-time ondersteuning voor belangrijke bedrijfsprocessen", aldus Alex Demetriades, Executive Vice-President Products van SeeBeyond. "Door de eGate-oplossing naar het HP NonStop-platform te poorten, hebben bedrijven direct toegang tot data binnen de gehele organisatie. Dit vergroot de handelingssnelheid en maakt tegelijkertijd een echte real-time omgeving mogelijk."

Voor meer informatie over het eGate Integrator-platform: www.seebeyond.com. Kijk voor meer informatie over HP NonStop op www.hp.com.

SeeBeyond
SeeBeyond (Nasdaq: SBYN) levert een zeer complete, op standaarden gebaseerde omgeving voor de snelle ontwikkeling en inzet van bedrijfsbrede oplossingen voor eindgebruikers, die zijn gebaseerd op bestaande systemen en infrastructuren. SeeBeyond heeft 14 jaar ervaring met het ontwikkelen en integreren van innovatieve software bij Global 2000-bedrijven. SeeBeyonds Integrated Composite Application Network-suite (SeeBeyond ICAN) gaat verder dan Enterprise Application Integration en helpt bedrijven hun kosten te verlagen, hun marktaandeel te vergroten en de klantenservice te verbeteren. SeeBeyond heeft wereldwijd ruim 1.850 klanten, waaronder ABB, ABN Amro, DuPont, Fujitsu, General Motors, Hewlett-Packard, Pfizer, Samsung en Sprint.