Ingezonden persbericht


VERKLEDEN IS HOT...

NEDERLANDS GROOTSTE KLEDINGVERHUUR NU ZEVEN DAGEN PER WEEK GEOPEND

Amsterdam, 27 juli 2004. Gerritsen Theatercostuums, het oudste én grootste kostuumverhuurbedrijf van Nederland, is per augustus zeven dagen per week geopend. Het verhuurbedrijf draait deze zomer op volle toeren om zodoende nog beter in te spelen op de sterk toenemende vraag naar authentieke en spraakmakende kostuums.

Scala aan kostuums
Kostuumverhuurbedrijf Gerritsen - gevestigd in een klassiek pand aan de Weteringschans in Amsterdam - is al sinds 1930 een begrip. Na de succesvolle veiling van afgelopen jaar is in het pand meer ruimte ontstaan voor de meest uiteenlopende en bijzondere creaties, van een origineel Elvis pak tot complete astronauten outfits. Gerritsen heeft dan ook veel films, televisieseries, toneelstukken, megafeesten en parades tot in de puntjes aangekleed. Kortom het bedrijf is met recht de grootste verkleedkist van Nederland!

Elke dag Gerritsen
Om in te spelen op de enorme toename van de vraag naar kostuumverhuur, heeft Gerritsen besloten zeven dagen per week de deuren te openen. Vanuit vooraanstaande theatergezelschappen en internationale filmproducties is er veel vraag naar kostuums, zo heeft Gerritsen vorige maand nog de marine pakken voor de cast van Colditz verzorgd, met niemand minder dan Tom Cruise en Ben Affleck in de hoofdrollen. Naast dergelijke grote klanten, levert het verhuurbedrijf ook geregeld outfits voor de privé-sector. "Verkleden is weer helemaal terug van weggeweest en is hot!" aldus Myriam Pol van Gerritsen Theatercostuums.

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur en donderdagavond van 19:00 tot 21:00 uur. Zaterdag en zondag van 11:00 tot 16:00 uur. Zie voor meer informatie www.kostuumverhuur.nl.