Ingezonden persbericht


3Com kiest voor LEWIS

Beste redactie,

LEWIS werkt vanaf vandaag samen met 3Com in Nederland. 3Com (NASDAQ: COMS) is een wereldwijde organisatie en levert netwerk-totaaloplossingen voor ondernemingen en consumenten. De drie C s in de merknaam 3Com staan voor Computer, Communications en Compatibility.

3Com speelt als innovator een voortrekkersrol bij de ontwikkeling van netwerktechnologie en streeft ernaar om door gebruik van standaarden de complexiteit van netwerken terug te dringen, de dominantie van bedrijfseigen systemen te doorbreken en de TCO van netwerken te verlagen.

De productlijn van 3Com omvat:

- WAN Solutions, routers voor netwerken van elke omvang, variërend van ADSL routers voor het SOHO-segment tot enterprise routers
- LAN Solutions, waaronder switches voor netwerken van elke omvang, en de unieke XRN-technologie voor het bouwen van redundante netwerken
- Security, beveiligingsproducten onder andere VPN- en firewall- oplossingen
- Wireless Solutions, WiFi (802.11a/b/g) clients en access points
- IP-telefonie, IP-telefoontoestellen en centrales (IP-PBX) voor IP-telefonie in middelgrote en grote ondernemingen
- Network Management, software voor netwerkbeheer, variërend van een gratis te downloaden versie voor MKB-gebruikers tot software voor grote, complexe netwerken.

3Com richt zich met zijn producten zowel op de zakelijke markt (middelgrote- tot grote ondernemingen) als op de SOHO-markt. 3Com heeft het meest uitgebreide partnerprogramma in de netwerkindustrie en werkt samen met de belangrijkste distributeurs en VAR s wereldwijd.

Met een jaaromzet van 932,9 miljoen dollar weet 3Com zijn toonaangevende positie in de markt al ruim 25 jaar te handhaven. Het bedrijf heeft momenteel 1.057 patenten op zijn naam staan en nog enkele honderden patenten in aanvraag. Daarnaast telt 3Com 2.100 medewerkers verspreid over 46 landen. Het Nederlandse kantoor van 3Com bevindt zich in Maarssen.

3Com heeft diverse experts in dienst, die hun mening kunnen geven op alle technologiegebieden waarin 3Com actief is. Voor meer informatie over 3Com of een interview met een van de sprekers kunt u contact met mij opnemen via e-mail lilianv@lewispr.com of op 040-235 46 00. Natuurlijk kunt u ook een bezoekje brengen aan de website van 3Com: www.3com.nl .

Met vriendelijke groet,

Lilian van Tongerlo
LEWIS Communicatie BV

---

LEWIS Global Public Relations

Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com