Ingezonden persbericht


Amersfoort, 27 juli 2004

Nieuwsbericht

Conceptronic presenteert een 4-in-1-oplossing om een ADSL abonnement met meer gebruikers te delen.

Conceptronic introduceert de 54 Mbps draadloze high speed ADSL Router. Naast een ADSL Router beschikt het apparaat ook over een ingebouwd Access point, 4 poorts switch en een modem. Na het aansluiten van deze wireless high speed ADSL Router kunt u een draadloos en/of bedraad netwerk voor meerdere gebruikers creëren en met dit netwerk 1 ADSL aansluiting delen. Deze high speed ADSL Router is uitermate geschikt voor thuis of op een klein kantoor.

De ADSL Router beschikt over de hoge beveiligingsstandaards WEP/WPA (Wifi Protected Access) en firewall waardoor hackers niet in het netwerk kunnen dringen. Ook beschikt het apparaat over NAT (Network Address Translation), waardoor meer gebruikers een Internet IP adres kunnen delen. Deze ADSL Router is in twee versies te verkrijgen, Annex A voor een analoge lijn en Annex B voor een ISDN lijn.

De 54 Mbps ADSL Router wordt geleverd met een:
. RJ-45 netwerk kabel
. RJ-11 telefoon kabel
. Voedingsadapter
. Meertalige handleiding

Kortom, heeft u een ADSL aansluiting, u wilt tevens gebruik maken van een draadloos netwerk en met dit netwerk een Internet verbinding met uw huisgenoten of gezinsleden delen? Dan is de nieuwe wireless 54 Mbps ADSL Router van Conceptronic een goede en betaalbare oplossing.

De wireless 54 Mbps draadloze high speed ADSL Router is reeds verkrijgbaar bij onze dealers voor 119,- euro (inclusief BTW) !

Conceptronic - het Europees geregistreerde communicatiemerk van Tulip Computers - is specialist op gebied van mobility & connectivity, zowel voor de zakelijke als consumentenmarkt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Postbus 150

3800 AD AMERSFOORT

Tel: 033 - 45 49 470

Fax: 033 - 45 49 460

E-mail: aleid.reijnders@2L.net
Internet: www.conceptronic.net

Bijgevoegd zijn enkele visuals van de wireless 54 Mbps ADSL Router. -----------------------
54 Mbps wireless ADSL Router

Werkingsschema 54 Mbps wireless ADSL Router

---- --