ADP NEDERLAND BV

ADP en PNA zijn strategisch partnership aangegaan

Capelle aan den IJssel / Heerlen, 27 juli 2004 - ADP Nederland BV (ADP) en PNA Consulting bv (PNA) zijn op 26 juli 2004 een strategisch partnership aangegaan. Doel daarvan is om de huidige voorsprong in het HRM-marktsegment uit te bouwen.

PNA is gespecialiseerd in geavanceerde analyse-, ontwerp-, implementatie- en testtechnieken. ADP is wereldwijd marktleider op het gebied van salarisverwerking-, benefits- en personeelsadministratie. De twee bedrijven werken al jarenlang samen.

ADP heeft voor deze partner gekozen vanwege de expertise van PNA op het gebied van kennismanagement, zoals het realiseren van generieke oplossingen voor regelgevingbeheer. ADP en PNA hebben gezamenlijk het employee benefit systeem FlexBenefits ontwikkeld. Dit product geeft organisaties de mogelijkheid om op een toegankelijke wijze en met minimale inspanning bedrijfseigen regelingen in te voeren en medewerkers individuele employee benefits pakketten te laten samenstellen.

De partijen verwachten met het ontwikkelen van technologisch geavanceerde en gebruikersvriendelijke producten de huidige toonaangevende positie in het HRM-marktsegment verder te versterken..

PNA werkt in dit segment exclusief voor ADP in Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Over ADP Nederland BV:
ADP (Automatic Data Processing) is wereldwijd marktleider in salaris-, benefits- en personeelsadministratie. ADP Nederland BV is het grootste bedrijf in Nederland dat de verwerking van salarisgegevens en personeelsinformatie als kernactiviteiten heeft. Het bedrijf telt 500 medewerkers en heeft een omzet van 59 miljoen euro. Ruim 900.000 werknemers in Nederland ontvangen maandelijks hun loonstrook van ADP Nederland BV.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Capelle aan den IJssel. ADP Nederland BV is een dochter van het beursgenoteerde Amerikaanse moederconcern ADP, Inc. dat wereldwijd marktleider is met de verwerking van de salarissen van meer dan 30 miljoen werknemers en een omzet van 7 miljard dollar. Het hoofdkantoor van Automatic Data Processing, Inc. is gevestigd in New Jersey.
www.adp.nl

Over PNA Group:
PNA Group bestaat uit innovatieve bedrijven, die gespecialiseerd zijn in alle aspecten van het omgaan met kennis. PNA Group telt 45 medewerkers en heeft haar hoofdkantoor in Heerlen. PNA Group verzorgt vaak totaaloplossingen voor gerenommeerde bedrijven.

PNA Consulting bv heeft zich gespecialiseerd in innovatieve technieken zoals genericiteit, regelgevings-engines, applicatievriendelijkheid en kennisintegratie. Op basis hiervan heeft zij voor diverse ondernemingen en multinationals geavanceerde programmatuur ontwikkeld. PNA Training bv ontwikkelt en verzorgt hoogkwalitatieve opleidingen voor de zakelijke en particuliere markt, zowel in klassikale vorm, volledig eLearning of blended learning. De cursussen maken al dan niet onderdeel uit van een HBO-opleiding.

PNA Group hanteert geavanceerde analyse-, ontwerp-, implementatie- en testtechnieken op basis van natuurlijke taal, volgens de in-house ontwikkelde Kenniskunde methode. Kenniskunde is o.a. de opvolger van NIAM, het 'geesteskind' van prof. dr. ir. G.M. Nijssen. Dankzij Kenniskunde is PNA Group in staat om de meest uitdagende systeem- en kennisontwikkelingtrajecten succesvol te realiseren. www.pna-group.nl

Noot voor pers:
Bij vragen kunt u contact opnemen met:

ADP Nederland BV:
Hein Brockhoff, Algemeen Directeur

010 - 459 89 11

PNA Group:
Maurice Nijssen, Directie
John Dieteren, Directie

045 - 560 02 22

27 jul 04 13:49