Gemeente Enschede

Nieuwe mogelijkheden op sportgebied in het digitale loket van de gemeente Enschede


Enschede, 27-07-2004

Ook voor sporters is het digitaal loket van de gemeente Enschede interessant. Deze week zijn er een aantal nieuwe faciliteiten voor hen toegevoegd. Zo kan er nu gezocht worden op sport, sportverenigingen en sportaccommodatie, kan er een melding of een klacht over een sportaccommodatie via het digitaal loket worden ingediend en kan er een aanvraag ingediend worden om een sportaccommodatie te huren.

Sportverenigingen en -accommodaties bekijken.

In deze functionaliteit kunnen gebruikers zoeken op sport, op sportaccommodatie en op sportvereniging. Alle verenigingen die bekend zijn bij de gemeente zijn hierin opgenomen.

Melding sportaccommodaties

Een gebruiker kan een melding of klacht over een gemeentelijke sportaccommodatie indienen. Dit kan gaan over meldingen van vandalisme maar ook over de warmwatervoorziening of de verlichting. Indien de melder dit wenst dan krijgt hij/zij een terugkoppeling per email of telefoon over de melding.

Sportaccommodaties huren

Gebruikers kunnen hier een sportaccommodatie van de Gemeente Enschede huren. Tevens kan via het digitaal loket bekeken worden of de sportaccommodatie geschikt is voor het doel waarvoor deze gebruikt zou gaan worden. Kies hiervoor de optie 'ik wil sportverenigingen en
-accommodaties bekijken'.

Het Digitaal loket werd in 2004 al 115.294 keer bezocht en er werd in 2004 al 103 keer gebruikt gemaakt van de spel- en sportuitleen via het Digitaal Loket.

Inwoners van Enschede kunnen zich sinds vorige week aanmelden voor Mijn Loket, dan worden ze pro-actief geïnformeerd over vergunningaanvragen in de buurt en het verlopen van bijv paspoort of rijbewijs.

Het Digitaal Loket van de gemeente Enschede is te bereiken via www.loket.enschede.nl en via de gemeentelijke website www.enschede.nl onder Digitale Loketten.

---

Gepubliceerd op 27-07-2004 © Copyright gemeente Enschede Naar