Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


27 juli 2004


Zutphen- aanrijding op rotonde


Een 47-jarige vrouw uit Toldijk reed maandag omstreeks 07.40 uur komende vanuit de richting Baak over de Den Elterweg. Bij de rotonde vlakbij het ziekenhuis verleende zij geen voorrang aan een 31-jarige Zutphense automobiliste op de rotonde. Beide voertuigen raakten bij de aanrijding beschadigd.


Eerbeek - aanrijding bij wegrijden


Bij een aanrijding op de Apeldoornseweg raakten maandag rond 17.20 uur twee auto's beschadigd. Een 72-jarige automobiliste uit Hall stond stil in de berm en wilde op een gegeven moment wegrijden. Kennelijk heeft zij de auto van een 20-jarige Apeldoorner te laat opgemerkt. Een aanrijding was het gevolg.


Twello - politie zit met mountainbike in de maag


Zo'n fiets zou je moeten missen, maar tot nu toe heeft de politie Twello nog geen aangifte, maar wèl de dief te pakken. Verleden week vrijdag bekende een 16-jarige jongen uit Voorst
dat hij bij de fietsenstalling van het zwembad in Twello een gele mountainbike had gestolen. De fiets werd door de politie veilig gesteld en het wachten was op de rechtmatige eigenaar.
Het is te hopen, dat hij zich snel meldt !


Eerbeek - hongerige dieven


Een 46-jarige Leidenaar ontdekte bij terugkomst op de camping dat ongewenste bezoekers z'n tent hadden geplunderd. De dieven hebben brutaalweg in de tent de nodige etenswaren genuttigd en ook nog fris, bier en allerlei etenswaren en snoep meegenomen. De diefstal vond in het weekend plaats.


Zutphen - tasjesroof


Een 87-jarige zutphenaar is maandagochtend rond 09.45 uur op de Isendoornstraat beroofd van zijn tas. De man liep met z'n rollator richting de Nieuwstad toen twee jongens (15 a 16 jaar)op de fiets hem over het trottoir naderden. De passagier greep de tas uit het mandje van de rollator en de twee gingen er in de richting van de Diserstraat vandoor. In de tas zaten onder meer een portemonnee met geld, bankpasjes en een identiteitsbewijs. De politie zoekt getuigen van deze laffe diefstal.


Wilp - Twello - snelheidscontroles


De politie heft maandagmiddag op de Wilpsedijk en de Burgemeester van der Feltzweg een radarcontrole gehouden. Op de Wilpsedijk hield iedereen zich netjes aan de snelheid, op de andere locatie werd een bromfiets met 63 km geklokt en een automobilist die 65 reed terwijl hij maar 50 mocht rijden.
Einde berichten


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --