Gemeente Voorburg-Leidschendam


www.meldpuntopenbareruimte.nl in de lucht

Persbericht, Leidschendam-Voorburg, 27 juli 2004
---

Een melding maken wordt nu nog makkelijker

Een losliggende stoeptegel, overhangend groen, een omvergereden paaltje, een mankement aan een speeltoestel, een omgewaaide boom, een kapotte straatlantaarn, een scheefstaand verkeersbord? In het verleden was een melding via telefoonnummer 070-3009000 de meest simpele manier. Maar nu niet meer! Het wordt namelijk nog eenvoudiger via www.meldpuntopenbareruimte.nl

Alle meldingen, vragen en opmerkingen over het onderhoud van de openbare ruimte kunnen gedaan worden bij dit Meldpunt Openbare Ruimte dat de gemeente speciaal hiervoor in het leven heeft geroepen. Dus ook over de wat minder simpele zaken als groot onderhoud, illegale dumpingen en gemeentelijke accommodaties kunt u hier terecht.

Hoe werkt het?
De medewerkers registreren de melding en schakelen het wijkteam van Wijkbeheer in, dat snel in actie komt. De wijkteams doen alle onderhouds-werkzaamheden in een wijk, zoals de trottoirs en fietspaden, het groen en de speelplekken.

Een snelle afhandeling
De afhandeling van uw melding vindt in de regel binnen twee weken plaats; lukt dat om één of andere reden niet, dan ontvangt u daar bericht over. Het spreekt voor zich dat calamiteiten, zoals een omgewaaide boom, gaten in het wegdek of een verstopt riool, meteen worden verholpen.

Dus, heeft u een klacht, melding of opmerking over iets dat u in de openbare ruimte is opgevallen? Geef het door aan het Meldpunt: het werkt als een speer!

* Direct naar www.meldpuntopenbareruimte.nl