Politie Zeeland


O-7710-2004 Vrachtauto in brand Patijnweg

Op de Patijnweg in Goes, ter hoogte van het benzinestation, is dinsdagmorgen omstreeks 10.15 uur brand in een vrachtwagen ontstaan.
De brand werd snel geblust door medewerkers van het benzinestation, de chauffeur van de auto kon met een andere vrachtwagen zijn weg vervolgen.


W-7711-2004 Man aangehouden Vlissingen

In Vlissingen in Westerzicht is vanmiddag rond 13.00 uur een man aangehouden wegens openbare dronkenschap.
De 61-jarige Vlissinger wilde geen kant op. Hij wilde niet opstaan van de straat en wilde ook niet naar huis gaan. De politie heeft de man derhalve meegenomen naar het bureau waar hij een bekeuring heeft gekregen.


Z-7712-2004 Diefstal bromfiets en helm Hengstdijk

In de Plevierstraat in Hengstdijk is vannacht tussen 23.00 en 01.00 uur een scooter gestolen.
De eigenaar van de scooter, een 21-jarige Belg, had de scooter afgesloten voor een pand aan de Plevierstraat neergezet. Het merk van de scooter is MBK en hij is niet voorzien van een verzekeringsplaatje. In hetzelfde pand was een meisje aanwezig die het slachtoffer is geworden van de diefstal van haar brommerhelm. Het is niet bekend of de diefstallen met elkaar in verband staan.

Z-7713-2004 Vernieling auto Sas van Gent
Vanmiddag omstreeks 13.30 uur is de auto van een 51-jarige vrouw uit Sas van Gent in de Wilhelminalaan vernield.
Op een parkeerterrein in voornoemde straat reed de vrouw, per ongeluk, tegen de achterkant van een bromfiets aan. De vrouw stopte en stapte uit haar auto om een en ander te regelen met de bestuurder van de bromfiets. Deze begon meteen tegen de automobiliste te schelden, evenals zijn passagier. De passagier van de bromfiets liep naar de auto van de vrouw toe en gaf met zijn helm een klap tegen de auto waardoor er een deuk in de auto ontstond.

Z-7714-2004 Vernieling bomen
Door een onbekende zijn drie bomen vernield aan de Brandkreekdijk in Waterlandkerkje.
De bomen betreffen een 15 jaar oude Kerselaar, een 15 jaar oude populier en een 35 jaar oude populier. De schade bedraagt ongeveer 750 euro.

O-7715-2004 Diefstal buitenboordmotor
In de Haven in Tholen is een buitenboordmotor van een zeiljacht gestolen.
De motor heeft een waarde van ongeveer 200 euro.