Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Datum: 27 juli 2004

Hertz verkozen tot 's Werelds Beste autoverhuurbedrijf

Hoofddorp - Hertz is uit Travel + Leisure Magazine 9de jaarlijkse lezersonderzoek naar o.a. favoriete hotels, steden, luchtvaart maatschappijen en autoverhuurbedrijven naar voren gekomen als 's Werelds Beste.

Travel + Leisure Magazine is een van de meest toonaangevende magazines op het gebied van reizen en ontspanning, en is een uitgave van de American Express Publishing Company. Hoofdredacteur van Travel + Leisure, Nancy Novograd zegt over de verkiezing: " 's Werelds Beste uitreikingen zijn altijd een uitstekende graadmeter geweest naar wat belangrijk is voor onze reislustige lezers."

De lijst met 's Werelds Beste winnaars is tot stand gekomen na een interactieve poll op www.tlworldsbest.com waar bezoekers in het eerste kwartaal van dit jaar hun stem konden uitbrengen. Respondenten gaven aan hoe vaak zij reisden, waarheen, en welke diensten van welke bedrijven zij gebruikten. Vervolgens gaven de reizigers punten. Hertz werd daardoor verkozen tot 's Werelds Beste autoverhuurbedrijf; voorwaar een knappe prestatie.

Henk van den Helder, country manager Hertz, zegt over de uitverkiezing: "We zijn erg blij dat de lezers van Travel + Leisure, een belangrijke, en grote groep internationale reizigers, ons hebben verkozen tot beste autoverhuurbedrijf ter wereld. Wij doen er natuurlijk alles aan om die positie volgend jaar te behouden met uitstekende service en diensten!"

Einde persbericht.



Ingezonden persbericht