Ingezonden persbericht


Bericht voor de pers

=============

Zomerkamp voor kinderen
"Zeg niet nee, ga met Jona mee!"

De Gemeenschap Emmanuel organiseert dit jaar alweer voor de 21ste keer in de vakantie een zomerkamp voor kinderen van 8-12 jaar. In de schitterende omgeving van conferentie-oord Emmaus (in Helvoirt tussen Tilburg en 's-Hertogenbosch) wacht een team van enthousiaste leiders op de aankomst van zo'n 100 kinderen. Het zomerkamp is elk jaar een waar feest.

De kinderen wacht een onvergetelijke week. Het programma is boordevol inspanning en ontspanning: avontuurlijke bosspelen, een spettermiddag, avondspelen en nog veel meer. Sportveld, bos en speeltuin bij het conferentie-oord bieden alle mogelijkheden.

Het thema van het zomerkamp is dit jaar: "Zeg niet nee, ga met Jona mee!" Jona zei eerst nee tegen God, maar na een spannend avontuur deed hij toch wat God wilde. Wie wil er niet zo'n spannend avontuur meemaken? Op het zomerkamp horen de kinderen er veel meer over. Alle kinderen zijn in leeftijdgroepjes ingedeeld en hebben de hele week hun eigen groepsleider. Het zomerkamp is van 27 juli - 1 augustus en de deelnamekosten bedragen 90 euro per kind.