Ingezonden persbericht


Persbericht

Zeist, 27 juli 2004

Mark de Hullu nieuwe sales director Ross Systems

Per 1 juni 2004 is Mark de Hullu (34) aangesteld als nieuwe sales director van Ross Systems Nederland b.v., leverancier van ERP-, CRM- en SCM-oplossingen voor fabrikanten van voedingsmiddelen, chemische, farmaceutische en natuurlijke producten . Bij Ross Systems Nederland b.v. is Mark de Hullu eindverantwoordelijk voor de sales- en marketingactiviteiten. In zijn functie als sales director richt hij zich met zijn team op de Nederlandse markt. Eén van de belangrijkste taken in zijn nieuwe functie is het uitbouwen van de activiteiten van Ross Systems in de genoemde sectoren.

Mark de Hullu heeft uitgebreide ervaring in de ICT-sector. Na zijn HEAO-opleiding Commerciële Economie in Enschede ging Mark de Hullu aan de slag bij System Plus, een software-bedrijf. Vervolgens werkte Mark de Hullu bij Exact Software in Delft, waar hij onder andere de functie van salesmanager vervulde. Voordat hij overstapte naar Ross Systems Nederland b.v., was Mark de Hullu enige tijd werkzaam bij American Express in Amsterdam, waar hij verantwoordelijk was voor corporate travel-activiteiten in de Nederlandse markt.


---

Noot voor de pers:

Een foto van Mark de Hullu kan aangevraagd worden bij Kitty Gunsing van Wisse Kommunikatie, telefoon 026-4431523 of per e-mail: kitty.gunsing@wisse-worldcom.nl. Meer informatie over Ross Systems kunt u vinden op www.rossinc.nl. Voor informatie over Ross Systems Benelux kunt u contact opnemen met Nynke de Jong, telefoon: 030-2888454 of per e-mail: nynke_de_jong@rossinc.com.