Ingezonden persbericht

Nieuwe online gamesite op het web

"Gratis online spelletjes voor jong en oud!"

BADHOEVEDORP, 20040727 -- Badhoevedorp, 27 juli 2004 - Veelspellen.nl is een nieuwe site die vooral aantrekkelijk is voor jongeren. Op de site, www.veelspellen.nl, worden elke dag nieuwe spellen gezet. Ook staat achter elk spel een keuring met de voor iedereen begrijpbare tekens: AL, 6, 12, 16.


Jasper Korse over de website: "Vroeger maakte ik af en toe een website voor de gein maar met deze wil ik proberen het grote publiek te bereiken. Het ontwerpen en invullen van een website is een uit de hand gelopen hobby geworden. Wel vond ik dat elke website iets unieks moet hebben. Daarom heb ik de keuringen bedacht. Van het geld dat ik heb verdiend heb ik ook een prijsvraag kunnen publiceren."

Doordat ons elk nieuw spel test weet de bezoeker wat hem of haar te wachten staat. Jasper Korse: "Een fantastisch uitgewerkt idee. Elk kind is hierdoor welkom op onze website. Of het nu zonder of met ouders is.".
Pop-ups vind ook niemand leuk. Vandaar heeft Veelspellen.nl dat achterwege gelaten.

De lancering met woord en daad
De website is al langer online maar nu pas echt klaar. Het enige wat nu nog moet gebeuren is meer dan 1000 games toevoegen. Wij willen dit doel voor 31 december 2004 waarmaken. Omdat we op het moment van schrijven al 352 spellen plus keuringen op onze website hebben staan vonden wij het nodig om een persbericht te versturen.

Over Veelspellen.nl
Veelspellen.nl heeft in de website veel tijd gestoken. Jasper Korse: "Ik denk dat alle tijd opgeteld ongeveer een week lang 24 uur per dag werken heeft gekost.". Alle ideeën van het team die door de webmaster zijn uitgewerkt hebben veel tijd gekost. De webmaster is nu 14 jaar en werkt elke dag zo'n 3 a 4 uur aan de website om er zoveel mogelijk spellen op te plaatsen.



Ingezonden persbericht