Politie Zeeland


Z-7716-2004 Diefstal uit auto

Vanuit een auto die stilstond op de Tractaatweg in Terneuzen is een tasje gestolen met daarin oa. Een portemonnee en een rijbewijs.
De auto was neergezet door de 64-jarige eigenaresse, afkomstig uit Terneuzen. Zij wilde hulp bieden aan een motorrijder die onderuit ging op de Tractaatweg. Toen zij de man zag vallen heeft zij de auto langs de kant van de weg gezet en is gaan kijken of zij hulp kon bieden. Toen zij ongeveer 5 minuten later weer bij haar auto terugkwam bleek dat het tasje uit haar auto was weggenomen.


O-7717-2004 Zakkenrollen

Op de Markt in Goes is een zakkenroller actief geweest vandaag.
Bij de politie in Goes hebben drie vrouwen aangifte gedaan van de diefstal van hun portemonnee. Een 69-jarige vrouw uit de gemeente Hulst, een 83-jarige vrouw uit Goes en een 54-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen raakten alledrie in een onbewaakt ogenblik hun portemonnee kwijt.


O-7718-2004 Graffiti

Op de Sinoutskerkseweg in 's-Heer Hendrikskinderen zijn vanmiddag omstreeks 15.45 uur vier mannen aangehouden.
De vier, allen in de leeftijd tussen 19 en 28 jaar, werden op heterdaad betrapt toen zij op een viaduct graffiti aan het spuiten waren. Na opmaken van proces-verbaal werden alle verdachten weer in vrijheid gesteld.


O-7719-2004 Aanrijding Krabbendijke

In Krabbendijke op Luchtenburg (onder het viaduct) heeft vanmiddag een aanrijding plaatsgevonden.
Omstreeks 15.45 uur vanmiddag reed een 49-jarige man uit Krabbendijke op de Luchtenburg toen een automobilist voor hem, een 37-jarige man uit de gemeente Reimerswaal plotseling moest remmen. De 49-jarige zag dit te laat en reed tegen zijn voorganger aan. Beide auto's raakten beschadigd door de aanrijding, persoonlijke ongelukken deden zich niet voor.


O-7720-2004 Diefstal uit auto

In Tholen is ingebroken in een auto.
Uit de auto werd een grasmaaier weggenomen. De waarde van de maaier is onbekend.





Politie Zeeland