AutoRai

28-7-2004

Cendris en Renault sluiten contract

Renault Nissan (Nederland) N.V. heeft een contract voor ten minste twee jaar afgesloten voor het gebruik van de Postcodetabel van Cendris in de software van haar dealers.

Renault Nederland is een collectief contract aangegaan met Customer Information van Cendris. Het contract is afgesloten voor tenminste 2 jaar voor het gebruik van de Postcodetabel van Cendris in de software van de Renault-dealers. In het contract wordt de levering en jaarlijkse update van de Postcodetabel geregeld.

Met de Postcodetabel kunnen de Renault-dealers hun klantendatabase uniform en up-to-date houden. Cendris zal de dealers, via Renault Nederland, jaarlijks door middel van een update CD voorzien van de meest actuele Postcodetabel. Vanaf de maand augustus wordt de Postcodetabel verwerkt in het systeem RTX van Renault en in de Dealer Management Systemen van de softwareleveranciers ADP en Kerridge.

ADP en Kerridge zijn de preferred software suppliers van Renault. De Postcodetabel van Cendris wordt gekoppeld aan de software van ADP en Kerridge .