VERENIGING EIGEN HUIS
http://www.eigenhuis.nl

Risico's overzien bij het kopen van een woning

Dat het kopen van een huis niet te vergelijken is met een kilo suiker, of halfje gesneden bruin is geen nieuws. Maar hoe weet je zeker dat je droomhuis geen kat in de zak is en wat zijn de zaken die je moet weten als je een huis gaat kopen? Vereniging Eigen Huis, dé consumentenorganisatie voor eigen woningbezitters en huizenkopers, kan uit haar dagelijkse adviespraktijk legio zaken opsommen die mensen zich van tevoren niet hebben gerealiseerd bij de aanschaf van een woning.

Om huizenkopers te helpen in de voorbereiding op de koop van een woning organiseert Vereniging Eigen Huis voorlichtingsavonden. Vanaf september beginnen in het hele land voorlichtingsbijeenkomsten 'Een bestaand huis kopen'. Daar wordt uitgelegd waar u tijdens de bezichtiging en met de onderhandelingen op moet letten. Natuurlijk staat men ook uitgebreid stil bij de financiering. Wat is de beste hypotheekvorm en hoe kom je er achter wie de voordeligste geldverstrekker is?
Wie zich aan het oriënteren is op de woningmarkt, of bezig is een huis te kopen kan rekenen op veel nuttige tips en objectieve informatie. De kosten voor het bijwonen van de avond bedragen 20 euro per huishouden. Bij dit bedrag is de uitgebreide documentatie en een naslagwerk inbegrepen.
Kijk voor meer informatie op www.eigenhuis.nl/links/voorlichting. Belangstellenden kunnen zich schriftelijk, telefonisch, of per e-mail aanmelden bij : Vereniging Eigen Huis, Postbus 735, 3800 AS Amersfoort, telefoonnummer 033-4507633/4507645, e-mail: publieksvoorlichting@veh.nl. .

van bovenstaand bericht.

28 jul 04 10:25