BedrijfsautoRAI

28-07-2004

Renault Trucks Nederland levert demovloot nieuwe Renault Mascott af aan distributeurs

Op dinsdag 27 juli heeft Renault Trucks Nederland een volledige demonstratievloot van nieuwe Renaults Mascott overgedragen aan haar distributeurs. De demonstratie- modellen zijn alle voorzien van de Solite laadbak, één van de ready to go oplossingen die Renault Trucks compleet af fabriek kan leveren.

De aflevering van de Renault Mascott demonstratievloot volgt op de succesvolle marktintroductie van de nieuwe Renault Mascott. Deze leverde dit voorjaar veel waardering op, zowel bij de Europese vakpers als de diverse klantengroeperingen van Renault Trucks.

Het volledige Renault Mascott programma, dat prima aansluit op de Renault Master, is leverbaar bij het distributienetwerk van Renault Trucks in Nederland. Het leveringsprogramma loopt van 3,5 ton tot 6,5 ton GVW. Er zijn twee krachtige, zuinige motoren leverbaar: de DXI 120 en 160.

Renault Trucks biedt diverse compleet opgebouwde ready to go modellen aan, zoals bakwagens, kippers en trekkers. Alle Renault Mascott modellen laten zich kenmerken door robuustheid en een expressief design aan de buitenzijde en een vriendelijk, ergonomisch interieur.

Tegelijk met de nieuwe Renault Mascott werden een aantal nieuwe serviceconcepten gepresenteerd: Pack Mpro, Start & Drive onderhoudscontracten en Expandys garantieverlengingen. Stilstand is met deze serviceconcepten gegarandeerd minimaal, terwijl op de onderhoudskosten flink bespaard kan worden.