Ingezonden persbericht


De Roussillon Dessert Trophée 2004

P e r s b e r i c h t

Rotterdam, 26 juli 2004

De Roussillon Dessert Trophée 2004:

Wie maakt de meest verrassende én perfecte combinatie van een Muscat de Rivesaltes 2003 en een dessert?

In de tweede helft van dit jaar organiseert het Comité Roussillon Nederland de Roussillon Dessert Trophée. Een wedstrijd waarin de horeca wordt uitgedaagd dé perfecte combinatie tussen een Vin Doux Naturel uit de Roussillon en een dessert te maken. Dit jaar staat de Muscat de Rivesaltes 2003 centraal.

Het team dat de meest verrassende, creatieve en bovenal lekkerste combinatie Muscat de Rivesaltes en dessert maakt, wint een reis naar de Roussillon en een stage bij de Franse kampioen patisserie Franck Séguret.

Kwaliteit staat voorop

De Roussillon is een wijngebied qui bouge . Meer en meer laat deze regio van zich horen. En terecht, want er komen prachtige kwaliteitswijnen vandaan, zoals de Vins Doux Naturels. De grote diversiteit van deze wijnen biedt u volop mogelijkheden om uw gasten aan tafel te verrassen met tongstrelende combinaties.

Wie gaat de uitdaging aan en bedenkt dé Muscat de Rivesaltes - Dessert combinatie?

Elk in Nederland gevestigd restaurant kan meedoen. Deelname kan alleen of in teams van maximaal 2 personen. De wedstrijd bestaat uit een voorronde in oktober en een Grande Finale in december. De desserts worden tijdens de voorronde op papier beoordeeld door een professionele vakjury.

Hoe kunt u deelnemen aan de Roussillon Dessert Trophée?

Geïnteresseerd in deelname? Neem dan contact op met Marijn Post van het Comité Roussillon Nederland en vraag vóór 20 september a.s. een inschrijfformulier en het wedstrijdreglement aan. Tel: 010-4760198 of e-mail: marijn@totpr.nl.