Politie Zuid-Holland-Zuid

28/07 Hoeksche Waard

28-07-2004 - Persberichten District III

CONTROLE
OUD-BEIJERLAND- Tijdens een verkeerscontrole hebben politieagenten 37 bekeuringen uitgeschreven. Zij deden dit voor 32 keer het niet dragen van de autogordel, 3 keer wegens overschrijding van de maximumsnelheid en 2 keer wegens het overschrijden van de doorgetrokken streep. De agenten hielden de controle op dinsdag 27 juli 2004, van 08.30 tot 16.00 uur, op de Beneden Oostdijk, de Langeweg en de Stougjesdijk. In totaal werden ongeveer 448 voertuigen gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 101 km/uur.

NIETS ERIN NIETS ERUIT
NUMANSDORP- In het kader van het autoproject niets erin, niets eruit hebben politieagenten op dinsdagavond, 27 juli 2004, aan de Rijkshaven ongeveer 43 voertuigen gecontroleerd. Bij 12 voertuigen lag buit voor het grijpen. De eigenaren zijn dmv een preventiebericht op de hoogte gesteld.

TAS WEG: GETUIGEN GEZOCHT
OUD-BEIJERLAND - Dinsdagmiddag 27 juli 2004 is een 76-jarige vrouw uit Numansdorp op de Oost-Voorstraat beroofd van haar tas. De vrouw liep tussen 14.15 en 14.30 uur met twee andere vrouwen in deze straat toen zij plotseling haar tas miste. Omdat de vrouw niets gemerkt heeft van de beroving, kon zij ook geen beschrijving geven van een verdachte. Wel was het opvallend dat zij, kort vóór zij haar tas miste, een circa 40-jarige vrouw hard bij haar weg zag lopen. Deze vrouw had halflang steil, donker haar, een beige vest over haar arm en in het gezelschap van een klein kind van circa 6 jaar. Mogelijk heeft deze vrouw te maken gehad met of is getuige geweest van het ontvreemden van de tas.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar eventuele getuigen van deze beroving of mensen die mogelijk zelf ook slachtoffer zijn van een dergelijke beroving. Zij worden verzocht zich te melden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).