ADO Den Haag

PERSBERICHT

Den Haag, woensdag 28 juli 2004

T.a.v. de sportredactie

Michael Mols traint mee met ADO Den Haag

Michael Mols traint de komende periode mee met de selectie van ADO Den Haag. In het Zuiderpark wordt de aanvaller door de residentieclub de mogelijkheid geboden zijn conditie op peil te brengen.

Mols wordt begeleid door Rob Jansen, adviseur van de Raad van Commissarissen van ADO Den Haag. Bovendien kent de voormalig speler van Glasgow Rangers trainer Frans Adelaar uit zijn periode bij FC Utrecht.

Nadat zijn contract aan het einde van het voorbijgaande seizoen afliep, kon Mols met de Schotse club geen overeenkomst bereiken over contractverlenging. De 33-jarige transfervrije speler is momenteel in afwachting van mogelijke aanbiedingen uit het buitenland.

Michael Mols debuteerde voor Cambuur Leeuwarden in het seizoen 1991/1992 in het betaalde voetbal. Via FC Twente (1992/1996) en FC Utrecht (1996/1999) belandde hij in 1999 bij Glasgow Rangers. In vijf seizoenen voor de Rangers speelde de Amsterdammer in totaal 96 competitiewedstrijden, waarin hij 38 maal scoorde. Gedurende zijn carrière speelde Mols bovendien 6 officiële interlands met het Nederlands elftal.


Noot voor de redactie (