Ingezonden persbericht


ATHLON PLAATST NIEUWE SYNDICAATLENING

Hoofddorp, 28 juli 2004

Athlon Holding (autoleasing en autoschadeherstel) heeft met een nieuwe syndicaatlening 350 mln geleend. Met de lening wordt een deel van de bestaande syndicaatlening uit oktober 2002 ad 170 mln geherfinancierd. Voorts wordt een deel van de bestaande ongecommitteerde bilaterale leningen omgezet in gecommitteerde en zijn enige tientallen miljoenen Euro's voor autonome groei voorzien. Tenslotte is een deel van het bedrag bestemd als back-up faciliteit voor het Commercial Paper programma, thans groot 75 mln. De nieuwe lening heeft een looptijd van vier jaar.

De transactie is zeer goed door de markt ontvangen, hetgeen er toe heeft geleid dat het aanvankelijke bedrag van 300 mln is verhoogd tot 350 mln. Het syndicaat werd geleid door ABN AMRO Bank, Fortis Bank (eveneens Coordinator en Facility Agent) en ING Bank. In totaal participeren 15 banken.

De resultaten over het eerste halfjaar 2004 worden op 27 augustus a.s. (08.00 uur) gepubliceerd.

Voor nadere informatie: Athlon Holding N.V. mr. J.E. Demper, secretaris Raad van Bestuur Telefoon: 023 567 5700 E-mail: athloninfo@athlonholding.nl Website: www.athlonholding.nl

ess release - Persbericht - Press release - Pers

1/1


---- --