Ingezonden persbericht

MyLeasecar.nl : Hoofdsponsor

Eredivisie Basketball Bergen op Zoom nieuwe hoofdsponsor

BERGEN OP ZOOM, 20040728 -- Fun 4 All de sponsornaam waaronder de Stichting Topbasketball West-Brabant uitkomt in de Nederlandse eredivisie basketball heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden voor het komende seizoen.


Eric Kluin, commercieel manager bij de Stichting Topbasketball West-Brabant, is verheugd met de nieuwe sponsor. Volgens Kluin sluit Myleasecar.nl's missie goed aan bij de filosofie van de stichting: Myleasecar.nl is innovatief en vooruitstrevend en staat net als de Stichting Topbasketball West-Brabant voor vooruitgang, groei en dynamiek. Wij hopen dat we de relatie met Myleasecar.nl in de komende jaren nog verder kunnen bestendigen en uitdiepen.
Myleasecar.nl Giants zoals het nieuwe team gaat heten, speelt het komende seizoen weer eredivisie basketball in Nederland en dat spreekt ons als nationaal opererend bedrijf erg aan. Wij verbinden dan graag onze naam aan de club, zei Jean-Pierre Vissers, Algemeen Directeur Benelux bij Mycarlease.nl. "Dit is de eerste keer dat wij een basketball club sponsoren. Als deze actie succesvol blijkt, waar we alle vertrouwen in hebben, dan gaan wij bekijken hoe we de Stichting Topbasketball West-Brabant in de toekomst verder kunnen ondersteunen.

Met de nieuwe hoofdsponsor en het aantrekken van de voormalige bondscoach van het nationale team van België Tony van den Bosch wil de club een goede stap voorwaarts maken binnen de Nederlandse eredivisie.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Walter van Loon, Algemeen Manager Stichting Topbasketball West-Brabant
Tel: 06-22246164
E-mail: wvanloon@vanloonensmits.nl
Of
Jean-Pierre Vissers, Algemeen Directeur Avis Fleet Services
Tel : 073-6407542
E-Mail : Jean-Pierre.Vissers@ge.com




Ingezonden persbericht