Gemeente Eindhoven

28 juli 2004 , no. 200

Reissenweber interim-directeur Stedelijke Ontwikkeling en Beheer in Eindhoven

Burgemeester en wethouders hebben ir Martin Reissenweber van 1 september 2004 tot en met 31 januari 2005 benoemd als interim-directeur van de dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer. De heer Reissenweber is 62 jaar, woonachtig in Oudewater en heeft een ruime ervaring als interim-manager.

Na afronding in 1964 van de Koninklijke Militaire Academie in Breda heeft de heer Reissenweber electrotechniek gestudeerd aan de TH-Delft en bedrijfskunde aan de TH-Twente. Gedurende bijna 2O jaar had hij staf- en leidinggevende functies bij de Koninklijke Luchtmacht. Vervolgens is hij 10 jaar als leidinggevende actief geweest in het bedrijfsleven. Vanaf begin jaren negentig vervulde Reissenweber als interim-manager diverse directiefuncties bij de overheid, met name op de beleidsterreinen die betrekking hebben op stedelijke ontwikkeling.

Als interim-directeur vult Martien Reissenweber de vacature in die ontstaat na het vertrek van de huidige directeur Ans Cuijpers per 1 september a.s. Burgemeester en wethouders verwachten dat begin 2005 definitief in de vacature kan worden voorzien.

© 2004 Gemeente Eindhoven