AutoRai

29-7-2004

Sterrenstatus voor Nissan Almera Tino

Nissan rolt de rode loper uit voor een echte filmster: de Nissan Almera Tino Moviestar. Deze exclusieve uitvoering van de populaire gezinsauto is uitgerust met een hoogwaardig dvd-systeem. De Nissan Almera Tino Moviestar vraagt een gering bedrag voor een optreden: de meerprijs van het dvd-systeem bedraagt slechts 250,-.

De Nissan Almera Tino is uitermate geschikt voor lange ritten met het hele gezin. Zowel voor- als achterin hebben de inzittenden alle ruimte en ook de bagage voor het hele gezin gaat eenvoudig mee in de ruime kofferbak. En in de Nissan Almera Tino Moviestar wordt de rit voor de passagiers op de achterbank nog aantrekkelijker. Deze tijdelijke actie-uitvoering is namelijk uitgerust met een Sony multimedia dvd-systeem, waarop onderweg de leukste en spannendste films zijn te bekijken. Zo wordt een lange autorit ineens een stuk korter. Voor het comfort van de kijkers maar ook zeker van de niet-kijkers is het systeem uitgerust met twee draadloze koptelefoons. Het beeldscherm en de dvd-speler zijn bijzonder fraai geïntegreerd in de middenconsole van de Almera Tino Moviestar.

Meerprijs 250,-
Het Moviestar-pakket is leverbaar op de Almera Tino 1.8 Acenta en de 112 pk sterke versie van de 2.2 dCi Acenta. Normaal gesproken kost het Sony multimedia dvd-systeem 1.482,-, de meerprijs voor het Moviestar-pakket bedraagt slechts 250,-. Dat houdt voor de koper een voordeel in van bijna 1.230,-!

Met deze uitvoering van de Almera Tino presenteert Nissan een exclusief actiemodel voor de snelle beslissers, want hij is slechts tijdelijk in een beperkte oplage leverbaar. De Nissan Almera Tino Moviestar is verkrijgbaar vanaf 24.070,-.