Gemeente Alphen-Chaam


Nieuwsberichten

28-07-2004
Milieucontroles 2004

Alle bedrijven die onder de werkingssfeer van de Wet milieubeheer vallen, worden in de gemeente Alphen-Chaam periodiek bezocht door of namens de gemeente ter controle van de milieuvergunning zoals die verleend is aan het bedrijf. Tijdens deze controle wordt bekeken of de milieuvergunning nog toereikend is. Bovendien wordt bekeken of de voorschriften, zoals die zijn verbonden aan de milieuvergunning, worden nageleefd.
Burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen-Chaam maken hierbij bekend dat zij hebben besloten om een gedeelte van het controleprogramma Wet milieubeheer 2004 te laten uitvoeren door adviesbureau Oranjewoud uit Oosterhout. Voordat een bedrijfsbezoek wordt afgelegd zal door een medewerker van het adviesbureau contact worden opgenomen met het bedrijf voor het maken van een afspraak.

Voor vragen of opmerkingen naar aanleiding van de uit te voeren controles kunt u contact opnemen met de heer Th. Schulpen, medewerker milieu en landbouw van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer van de gemeente Alphen-Chaam, tel. 013-5086666 (tussen 09.00 en 12.00 uur).