Gemeente 's-Hertogenbosch

29-07-2004

Benoeming nieuwe gemeentesecretaris

Met ingang van 1 oktober 2004 treedt Irma Woestenberg in dienst van de gemeente 's Hertogenbosch als gemeentesecretaris. Het college van burgemeester en wethouders heeft ingestemd met haar benoeming. Zij volgt de vorig jaar overleden Peter Lansbergen op.

Mevrouw mr. drs. I.A.M. Woestenberg is sinds 2001 werkzaam in de gemeente Arnhem als directeur van de dienst Stadsbeheer. Daarvoor was zij werkzaam in de gemeente Tilburg in verschillende beleidsfuncties en leidinggevende functies: onder meer adjunct-directeur en controller bij de dienst Stadszaken, hoofd sector Voorzieningen, hoofd sector Cultuur, Sport en Vrije tijd. Mevrouw Woestenberg is afgestudeerd als jurist en bestuurskundige. irma

Irma Woestenberg is geboren op 1 september 1954 in de Brabantse plaats Alphen en Riel. Zij is getrouwd en heeft een dochter. De aanstaande nieuwe gemeentesecretaris is ook goed bekend met de politieke kant van het openbare bestuur. Zij was in de periode 1983 -1987 lid van de gemeenteraad van Baarle-Nassau en van 1987 tot 1991 lid van de Provinciale Staten van Noord-Brabant.