Circuit Park Zandvoort


- St. Zandvoort Promotie

= recent gewijzigd

Zandvoort bouwt extra tribune voor DTM

Zandvoort bouwt extra tribune voor DTM 28 July 2004 - Met de bouw van een extra tribune (T7) tijdens het DTM-weekeinde op 3, 4 en 5 september op Circuit Park Zandvoort hoopt de organisatie te kunnen voldoen aan de vele aanvragen om dit fascinerende evenement bij te wonen.

Na de start van de voorverkoop, half mei, bleken de beschikbare tribuneplaatsen (17.000) al snel uitverkocht. De circuitexploitant ging naarstig op zoek naar een geschikte zitaccommodatie om naast de hoofdtribune te plaatsen. Uiteindelijk werd in Duitsland het juiste formaat gevonden. De eerste rij zitplaatsen begint op vier meter hoogte en is verder qua formaat een verlengstuk van de huidige hoofdtribune. Door de lengte, tussen hoofdtribune en restaurant La Course, kunnen er echter meer toeschouwers op plaatsnemen (4100), die tevens uitzicht hebben op een groot TV-scherm, waardoor de actie over het gehele circuit is te volgen.

De beschikbare kaarten gaan vanaf zaterdag 31 juli in de voorverkoop bij TicketBox.

Deze z.g. Goldkaarten geven toegang tot het DTM rennerskwartier en een genummerde zitplaats. Voor zaterdag 4 september wordt een toegang geheven van EUR33. Zondag 5 september kost een entreekaart EUR 50, terwijl een tweedaagse kaart EUR 55 kost. Kinderen tot 14 jaar, onder begeleiding van een volwassene krijgen 50% korting.

Naast de kaarten voor deze extra tribune zijn er nog volop kaarten beschikbaar voor het duinterrein. De toegang tot dit gebied is voor zaterdag 4 september EUR 10, voor zondag 5 september EUR 15, terwijl een duinkaart voor het weekeinde EUR 20 kost.

Vrijdag 3 september houdt de organisatie Open Huis op Circuit Park Zandvoort, waarbij de toegang tot het gehele terrein en alle tribunes gratis is.

Zandvoort bouwt extra tribune voor DTM

Rob Slotemaker memorial

1 Augustus: DoDare Festival

VIP arrangementen MMF3

Autovisie Drift Challenge start 28 juli

© Copyright 2004, Circuit Park Zandvoort