NATIONALE GROTE CLUBACTIE
http://www.groteclubactie.nl

Samenwerking ZappSport

Grote Clubactie & Z@ppSport samen in actie voor lotenverkopers Vanaf september wekelijks aandacht in dit programma met Barbara Barend

Verenigingen schrijven zich enthousiast in voor de jaarlijkse Grote Clubactie. Mede door de extra stimulans dit jaar voor de lotenverkopers waarvoor van alles wordt georganiseerd. De beste lotenverkopers worden dit jaar beloond met fantastische prijzen en de inmiddels zo favoriete sportclinics. Ook tijdens de lotenverkoop worden ze gestimuleerd door spannende acties via een speciale - voor hen ingerichte - internetsite én de wekelijkse aandacht in het populaire jeugdprogramma Z@ppSport van Zappelin.

Vriendelijk en laagdrempelig
Bij de Grote Clubactie kopen verenigingen loten in voor 50 eurocent per stuk. Lotenverkopers gaan op pad en verkopen de loten voor 2,50. De 2 euro winst, maar liefst 80% van de opbrengst, gaat direct naar de clubkas. Met deze formule is de Grote Clubactie nog altijd een laagdrempelige en vriendelijke actie, maar wél een actie waarmee geld in het laatje komt. Iedereen die het verenigingsleven een warm hart toedraagt schroomt niet en koopt een lot.

Welkomstprijs voor alle 390.000 lotenverkopers
Precies op zaterdag 11 september dit jaar start de lotenverkoop. Om en nabij de 390.000 lotenverkopers gaan op pad om loten te verkopen voor hun vereniging. Om hen extra te stimuleren is gedurende deze periode een internetsite geopend www.kidzonely.nl. Vanaf 3 september kan iedere lotenverkoper inloggen en kijken of ze een welkomstprijs hebben. Dit doen ze met een eigen kIDzcard waarop ze een krascode vinden. Een persoonlijk nummer waarmee ze op internet kunnen. De kIDzcards worden geleverd bij het gebruikelijke verkoperspakket voor de verenigingen.

7 miljoen euro winst voor verenigingen
Zowel lichaamsbeweging voor de jeugd als het sociale aspect maakt sporten tot een belangrijk onderdeel van onze maatschappij. Eén van de belangrijkste drijfveren van de Grote Clubactie om te helpen het Nederlandse verenigingsleven in stand te houden. De jaarlijkse lotenverkoop levert de clubs in Nederland ruim 7 miljoen euro op. Een zéér welkome aanvulling. Zéker in een tijd waarin van alle kanten wordt bezuinigd.

Traditioneel en vertrouwd
De Grote Clubactie zet zich al meer dan 30 jaar in voor het Nederlandse Verenigingsleven door middel van het organiseren van een loterij. Door de meeste verenigingen wordt deze actie betiteld als traditioneel, vertrouwd en nog altijd rendabel.