Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ECI BIEDT VERZEKERINGEN MET CLUBKORTING AAN

In haar streven het pakket clubvoordelen voortdurend uit te breiden is boekenclub ECI gestart met een aanbod van vooralsnog alle mogelijke particuliere schadeverzekeringen voor de leden van de boekenclubs ECI en de Nederlandse BoekenClub. Dit werd mogelijk door intensieve samenwerking met Dutch Care Advies en Intrasurance.

ECI (1,2 miljoen leden) is sinds decennia toonaangevend op het gebied van verkoop van aantrekkelijk geprijsde boeken, CD's, DVD's, spellen etc. ECI maakt daarbij gebruik van hypermoderne direct marketingtechnieken en e-commerce. Op dit moment richt ECI zich sterk op het bieden van zo goed en uitgebreid mogelijk voordeel van het lidmaatschap, zoals de nieuwe Alles & Altijd Formule en de recente prijsverlaging van CD's. Ook is de club met het aanbieden van voordelige reizen en een volledig gratis VISA-creditcard gestart. Nu voegt ECI daar verzekeringen aan toe.
"De belangrijkste voordelen van het clublidmaatschap blijven natuurlijk het gemak van kiezen en kopen van mediaproducten, met exclusieve aanbiedingen en aantrekkelijke clubprijzen. Maar daarnaast bieden we ook aanbiedingen van derden met exclusief clubvoordeel. Met ClubVerzekeringen verwachten we onze leden dan ook een groot plezier te doen", aldus Van Boekel, commercieel directeur van ECI. "Alle mogelijke particuliere schadeverzekeringen kunnen via de website van ECI worden afgesloten. Snel, veilig en simpel. Ook op het gebied van schadeafhandeling is een uiterst zorgvuldige gang van zaken gerealiseerd. Immers, in de schadeafhandeling herkent men de kwaliteit van de verzekering. Er wordt een 24 uurschadeservice geboden."

Dirk Bras, directeur van Dutch Care Advies: "Een heel grote groep mensen zal altijd wel gebruik willen blijven maken van de diensten van een tussenpersoon. Maar naarmate steeds meer en veilig via internet geregeld kan worden zullen gemak, snelheid en prijsvoordeel voor een substantieel deel doorslaggevend worden. Voorwaarde daarbij is dat er daadwerkelijk foutloze, snelwerkende en betrouwbare techniek achter staat en een goed geoliede schaderegeling."

In Intrasurance vond Bras voor ECI een partner die daadwerkelijk alles voor elkaar heeft. Niet alleen een aantrekkelijk front maar ook een volledig geïntegreerde backoffice. "Intrasurance heeft, na jarenlange voorbereiding en tests, voor beide zorg kunnen dragen en ECI kan nu haar leden een verzekeringspakket bieden waarmee ze ook nog eens een aantrekkelijk premievoordeel kunnen behalen. Met gerenommeerde verzekeraars als Avero, Achmea, DBV, Elvia, Lar, London, en Unigarant, en de support van erkende schade expertisebureaus als Corex, CED en SCN", zo meldt Bras.

"Wie zelf zijn verzekeringen digitaal wil regelen kan bij Club Verzekeringen tot fikse besparingen komen", aldus Van Boekel. "En mocht de klant daarbij begeleid willen worden, of persoonlijk advies wensen op het gebied van andere financiële producten, dan kunnen ze terecht bij de ECI Helpdesk."

Zie www.eci.nl en klik dan bovenin op de blauwe knop 'club verzekeringen'.

EINDE PERSBERICHT

Over ECI
ECI BV is in Nederland en Vlaanderen één van de grootste aanbieders van boeken, muziek en DVD's aan consumenten. Het bedrijf is eigendom van het internationale mediaconcern Bertelsmann en bestaat onder meer uit de boekenclubs ECI en NBC. Ook film- en muziekclub CDVD Entertainment Club, uitgeverij The House of Books en boekhandel Zwaan & Ter Burg maken onderdeel uit van ECI BV. De clubs van ECI BV bieden haar leden het gemak van kiezen uit een uitgelezen aanbod en van het kopen waar en wanneer men maar wil. Goed op de doelgroep afgestemde aanbiedingen, korting op boeken en aantrekkelijke clubprijzen voor overige artikelen maken het lidmaatschap voor de 1,2 miljoen leden nog aantrekkelijker. In de Nederlandse boekenmarkt is ECI BV het sterkst vertegenwoordigd met een marktaandeel van ongeveer 15%.

Over Dutch Care Advies BV:
Dutch Care Advies is een adviesbureau voor bedrijfsmatige verzekeringen en pensioenen, waarbij niet adviesgevoelige particuliere schadeverzekeringen online kunnen worden ondergebracht in de volledig geautomatiseerde backoffice, ontwikkeld door volmachtbedrijf Intrasurance BV.

Over Intrasurance
Intrasurance is een zelfstandig en onafhankelijk volmachtbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het automatiseren van 'back-office'-werkzaamheden voor financiële dienstverleners. Gestart in 2001 mag zij zich nu al verheugen in volmachten van een aantal van de grootste verzekeringsmaatschappijen en de samenwerking met een snel groeiend aantal kantoren door heel Nederland.

Noot voor de redactie,