Politie Zeeland


W-7770-2004 Auto uitgebrand

Donderdag omstreeks 03.40 uur is in de Glacisstraat in Vlissingen een personenauto geheel uitgebrand.
De brandweer heeft de brand geblust, over het ontstaan hiervan is niets bekend.


W-7771-2004 Aanrijding in Vlissingen

Bij een aanrijding, donderdag om 10.55 uur op de Sloeweg in Vlissingen, raakten een bestel- en een personenauto beschadigd.
Een 54-jarige, uit Breda afkomstige, bestuurder van een bestelauto reed op de rechter rijstrook van de Sloeweg, komende uit de richting van de A58. Toen hij van rijstrook wisselde door naar links uit te wijken, verleende hij geen voorrang aan een schuin achter hem, op de linker rijstrook rijdende, 48-jarige automobilist uit Milsbeek. Beide voertuigen raakten beschadigd.


O-7772-2004 Diefstal terrasstoelen

In de afgelopen twee nachten werden bij een strandpaviljoen op het strand bij Zaete in Brouwershaven rieten strandstoelen weggenomen en op het strand in brand gestoken.
In de nacht van dinsdag op woensdag werden 2 stoelen weggenomen, de afgelopen nacht verdween 1 stoel van het terras. De stoelen werden, verbrand teruggevonden op het strand. Over het schadebedrag is niets bekend.


O-7773-2004 Aanrijding in Goes

Donderdag omstreeks 13.55 uur vond op de kruising Piet Heinstraat / Westsingel / Van de Spiegelstraat / Westwal in Goes een aanrijding plaats.
Een 61-jarige automobiliste uit Heinkenszand reed over de Piet Heinstraat, komende uit de richting rotonde Admiraal. In verband met het overige verkeer moest zij afremmen, maar een achter haar rijdende 77-jarige bestuurster uit Goes kon niet tijdig stoppen. Hierdoor ontstond een aanrijding waarbij de 77-jarige vrouw gewond raakte. Zij werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Haar auto gleed achteruit tegen een ander voertuig. Dit laatste voertuig bleef onbeschadigd. De andere twee auto's raakten wel beschadigd.


W-7774-2004 Diefstal fiets

Uit een berging, behorende bij een woning in de Prins Mauritslaan in Vlissingen werd woensdag tussen 16.30 en 16.50 uur een fiets gestolen.
Het betreft een zwarte Moutain Bike, de waarde is onbekend.


W-7775-2004 Diefstal uit kassa

Woensdag omstreeks 15.30 uur deed een onbekende man een greep in de kassa van een winkelpand aan de Fort den Haakweg in Vrouwenpolder.
De onbekende man, die als klant in de winkel was, paste een afleidingsmanoeuvre toe en deed een greep in de kassa. Er verdween meer dan duizend euro.