Waterschap Groot Salland

Bekendmakingen

In deze rubriek vindt u officiële informatie die wij tevens plaatsten in de (lokale) media

Mocht u over deze bekendmakingen vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de sectie Bestuurlijke Juridische Zaken telefoon 038 - 455 72 14.

---

29 juli 2004

Lozingsvergunning Lemelerveld
Lozingsvergunning en een aansluitvergunning

Het dagelijks bestuur van het Waterschap Groot Salland deelt mee dat bij besluiten van 20 juli 2004 op grond van de Wet verontreiniging oppervlaktewater en de Aansluitverordening Waterschap Groot Salland 1998 een lozingsvergunning en een aansluitvergunning (met voorschriften) is verleend aan de gemeente Dalfsen

Lees meer: Lees meer...

---

29 juli 2004

Opschorting aanwijzingsbesluit

GEDEELTELIJKE OPSCHORTING AANWIJZINGSBESLUIT WATERKERINGEN

Op 18 april 2003 is bekend gemaakt dat het dagelijks bestuur van het Waterschap Groot Salland het besluit had vastgesteld tot aanwijzing van waterkeringen waarop niet bemest mag worden en van waterkeringen waarop geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt mogen worden (met uitzondering van pleksgewijze bestrijding van brandnetel, distel en ridderzuring). Daarbij is opgemerkt dat het aanwijzingsbesluit in werking treedt op de eerste dag na deze bekendmaking en dat de datum van ingang van de aanwijzing 1 januari 2005 is.

Lees meer: Lees meer...

---

29 juli 2004

Lozingsvergunning Olst-Deventer-Haarle

Het dagelijks bestuur van het Waterschap Groot Salland deelt mee dat op basis van de ingediende vergunningsaanvraag ingevolge de Wet verontreiniging oppervlaktewateren en de Aansluitverordening Waterschap Groot Salland 1998, ontwerp-besluiten (onder voorschriften) voor de gemeente Olst-Wijhe zijn vastgesteld.

Lees meer: Lees meer...

---

29 juli 2004

Lozingsvergunning Staphorst en Lemele

Het dagelijks bestuur van het Waterschap Groot Salland deelt mee dat op basis van de ingediende vergunningsaanvragen ingevolge de Wet verontreiniging oppervlaktewateren de volgende ontwerp-besluiten (onder voorschriften) zijn vastgesteld voor:

Lees meer: Lees meer...