Ingezonden persbericht


Versterking maatschap HLB Nannen Accountants en Belastingadviseurs

EMMEN Mr. E. Nannen (Bert) en J.J. Hemel RA (Hans) hebben op 1 juli de akte van toetreding getekend tot de maatschap van HLB Nannen Accountants en Belastingadviseurs. Het kantoor heeft vestigingen in Emmen, Groningen en Roden. Bert Nannen (39) is fiscaal jurist en geeft al enige jaren mede leiding aan het kantoor in Groningen. Registeraccountant Hans Hemel (40) is werkzaam op het kantoor in Emmen. Beiden zijn al ruim 12,5 jaar in dienst van HLB Nannen Accountants en Belastingadviseurs.

J. Nannen AA/FB (Joop) en drs. C. Nannen RA (Chris) zien de uitbreiding met twee nieuwe vennoten als een versterking van de kwaliteit en een waarborg voor de continuïteit van het bedrijf. Gezien de huidige omvang en de te verwachten groei is het noodzakelijk deze stap te zetten, is de mening van alle vier vennoten.

Een opmerkelijke stap overigens, want steeds minder vaak wordt versterking van een maatschap geregeld van binnenuit. Daar is bewust wel voor gekozen. Hemel en Nannen hebben de afgelopen jaren een schat aan ervaring kunnen opbouwen, kennen de klanten en zijn klaar voor deze stap. Het past ook binnen de cultuur en de manier van werken. Met de uitbreiding van de maatschap blijft bovendien de eigen organisatie dynamisch.

HLB Nannen Accountants en Belastingadviseurs is in 1942 opgericht door E. Nannen Sr. In de loop der jaren is HLB Nannen gegroeid tot een sterke professionele organisatie; klantgericht en met hoog gekwalificeerde medewerkers. Dit heeft er mede toe geleid dat het kantoor lid kon worden van HLB Nederland; een samenwerkingsverband van vijf maatschappen met landelijke dekking met als doel onder meer kennisvergroting en kostenbesparing. Tevens is HLB Nannen daardoor lid van HLB International zodat HLB Nannen ook klanten, die uitbreiden over de grenzen uitstekend van dienst kan zijn. Hierdoor is de organisatie in staat een goed tegenwicht te bieden als alternatief voor de grote landelijke kantoren.

De vier vennoten laten weten blij te zijn dat de uitbreiding van de maatschap is geregeld. Dit is voor al onze medewerkers en klanten een belangrijke stap om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien. Bij de drie vestigingen van HLB Nannen Accountants en Belastingadviseurs zijn in totaal veertig mensen werkzaam.

HLB Nannen Accountants & Belastingadviseurs, Van Schaikweg 11, 7811 KH Emmen; Tel: (0591) 612377; E-mail: emmen@hlb-nannen.nl; Internet: www.hlb-nannen.nl en www.hlbi.com.

Henk Kroezen

Kroezen tekst & communicatie

Wilhelminastraat 49-b

7811 JE EMMEN

Tel: 0591 - 653944

Fax: 0591 - 645312

E-mail: info@kroezentekst.nl

Internet: www.kroezentekst.nl