Ingezonden persbericht


Tijdelijk gratis sms'en in het weekend voor Orange klanten

Orange Smart, de meest volledige prepaid


- dag en nacht bellen tegen één aantrekkelijk tarief
- sms'en wanneer je wilt vanaf 8 eurocent
- tijdelijk gratis sms'en in het weekend

Den Haag, 29 juli 2004 - Telecomprovider Orange kondigt vandaag het nieuwe tariefplan aan voor haar prepaidvariant Orange Smart. Dit gaat in per maandag 2 augustus aanstaande. Op diezelfde datum start er tevens een tijdelijke sms-actie voor alle Orange klanten. Tot en met 31 oktober aanstaande is sms'en in het weekend gratis.

Orange Smart kent maandelijks een vast beltegoed van 5, 10 of 15 euro, dat automatisch wordt afgeschreven. Alles wat je meer zou willen verbruiken, kan met een beltegoedkaart of mobiel worden opgewaardeerd. Zo ben je altijd bereikbaar en heb je volledige controle over je belkosten. Met Orange Smart bel je zonder contract - en dus ook zonder opzegtermijn - tegen postpaidtarieven.

David Holliday, CEO van Orange, 'Wij vinden het belangrijk om naar het gehele pakket mobiele diensten te kijken en niet te focussen op slechts één onderdeel. Hoewel sms'en sterk in opkomst is, blijft bellen nog steeds de belangrijkste vorm van mobiel communiceren. Orange Smart past perfect binnen de kenmerken van onze producten, want het is relevant én persoonlijk. Het is namelijk ideaal voor ouders met schoolgaande kinderen. Zij willen graag dat hun kind bereikbaar is, maar willen ook de kosten in de hand houden. Zij betalen het maandelijkse beltegoed en de kinderen vullen dat eventueel aan. Zo leren zij spelenderwijs om te gaan met hun belgedrag. Ook is het een ideaal product voor bedrijven die toch hun medewerkers een mobiele telefoon willen geven, maar niet willen betalen voor privé-gesprekken. Daarom noemen we Orange Smart ons slimme prepaidproduct.'

De nieuwe tarieven voor Orange Smart zijn per 2 augustus aanstaande als volgt:

Orange Smart 5 euro 10 euro 15 euro bellen 0,29 0,25 0,22 sms 0,12 0,10 0,08

Orange Smart is verkrijgbaar bij alle bekende verkooppunten, waaronder de 44 Orange shops en de online Orange shop (www.orange.nl). Per 2 augustus staan daar ook alle voorwaarden van de sms-actie.

Ingezonden persbericht