Eemland zuid 10.00 uur

Utrecht 30-07-2004 - Nieuwsberichten district Eemland zuid

Winkeldievegge aangehouden

AMERSFOORT De politie heeft donderdagmiddag 29 juli, om 13.15 uur, een 27-jarige inwoonster uit Amersfoort aangehouden voor het plegen van een winkeldiefstal.

Zij had een winkel op de Grote Haag bezocht en een hoeveelheid sokken en een jas uit de winkel gestolen. Eén paar sokken had zij reeds aangetrokken.

Zij werd overgebracht naar het politiebureau en kreeg een bekeuring van 125 euro.

Man aangehouden voor dronkenschap

HOOGLAND Op de Zevenhuizerstraat heeft de politie donderdagmiddag 29 juli, om 14.20 uur, een 32-jarige inwoner uit Hoogland aangehouden voor openbare dronkenschap.

De man stond bij een bushalte en had een fles bier aan zijn mond gezet. Naast de man stond nog een fles bier op de grond en zijn adem riekte naar alcohol.

De man werd verzocht om niet op de openbare weg te drinken maar daar had hij geen boodschap aan. Hij werd aangehouden en kreeg op het politiebureau een bekeuring van 25 euro.

Fietsendief aangehouden

WOUDENBERG De politie heeft donderdagavond 29 juli, om 20.25 uur, een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden die een fiets had gestolen.

De man, die bij de politie bekend stond als veelpleger, werd gecontroleerd op de Geeresteinselaan toen hij daar in een schuur lag te slapen. De man had een fiets bij zich die niet van hem bleek te zijn. Hij bekende het rijwiel te hebben gestolen in het centrum van Woudenberg.

In de omgeving van de schuur werd tevens een bromfiets aangetroffen waarvan het politie het vermoeden heeft dat deze ook gestolen is.

Beide vervoermiddelen zijn aan het politiebureau geplaatst.

De man is ingesloten. Het onderzoek wordt voortgezet.