AutoRai

30-7-2004

Allereerste Opel Tigra TwinTop voor Jorinde Moll

Veronica presentatrice Jorinde Moll rijdt komende maanden exclusief en open. Speciaal voor het succesvolle tv-programma Summer of Happiness kreeg zij op 27 juli, bij het hoofdkantoor van Opel Nederland in Breda, de sleutels van de allereerste Opel Tigra TwinTop overhandigd.

Met deze cabrio en coupé in één toert ze tijdens de zomermaanden langs de populaire buitenevenementen in Nederland om daar uitspraken van geluk te ontlokken aan de bezoekers.

Sinds begin juli zendt Veronica van maandag tot en met vrijdag twee keer per avond het korte TV-programma Summer of Happiness uit, met Jorinde Moll als stralend middelpunt. Vanaf heden zal ook de Opel Tigra TwinTop volop de aandacht opeisen, omdat Moll in deze veelzijdige tweezitter het land doorkruist. Aangezien de Opel Tigra TwinTop pas begin oktober bij de dealer in de showroom zal staan, kan Moll rekenen op veel bewonderende blikken; haar rode 1.4-versie uit de voorproductie zal wekenlang de enige Tigra TwinTop op de Nederlandse wegen zijn.

Met de nieuwe Tigra TwinTop presenteert Opel een compacte tweezitter met een elektrohydraulische stalen kap, die met één druk op de knop volautomatisch opent en sluit. De dynamische en de veelzijdige Tigra biedt zowel het genot van open rijden als de prestaties van een coupé. Tevens biedt de Tigra een grote en bruikbare bagageruimte met een volume tot 500 liter dankzij de slimme kapconstructie, waarbij het dak verticaal in de koets verdwijnt. De Opel Tigra TwinTop werd door een onafhankelijke jury verkozen tot Cabrio van het Jaar 2004 en is vanaf heden te bestellen bij de Opel dealer vanaf 20.995,-.