NMBS

Nu ook seniorenbiljet te koop via internet

29/07/2004

De on line-verkoop via de vernieuwde NMBS-website is uitgebreid met de mogelijkheid om zelf seniorenbiljetten af te drukken. Steeds meer mensen vinden de weg naar deze gemakkelijke bijkomende manier om een ticket te kopen.

Vier maanden na de start van de on line-verkoop via internet staat de teller op meer dan 21 000 verkochte tickets. Het gamma werd zopas uitgebreid met het populaire seniorenbiljet. Dit voorkeurstarief richt zich tot 65-plussers en staat voor een heen-en terugreis in 2^de klas tegen 3.

De manier waarop tewerk te gaan kan moeilijk eenvoudiger. Het volstaat om op de nieuwe site www.nmbs.be te klikken op het icoontje koop on line en de procedure te volgen. De klant moet enkel het ticket afdrukken en daarmee rechtstreeks de trein in te stappen, zonder langs het loket te moeten.

In de komende maanden zullen nog andere reisformules te koop worden aangeboden via de website. Er is gekozen voor een geleidelijke uitbreiding van de productenwaaier, om de bedrijfszekerheid en de garanties voor de klant steeds voldoende te kunnen uittesten en evalueren.